- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yaw siz beni anlamıyormusun be kardeşim çarım sebebsiz banlandı ulan yeter ama 10 konu açtık cevap vermedın sebebsız yere carım banlandı adam bana edit verdı yanlışlıkla sonra banlandım 999 gun yeter ama admın devkozokut ıd venusde oynuyorum yeter be admınım bi cevap ver
Bıktım artık o kadar edit gitti + emek sabır verdık ya bumu sonra çar sebebsiz banlandı admının he bide arkadaşlar sebesız banlanmaz ama banlandı barı editlerımı alsam olmazmı be admın adam bana edit kalkanını verdı ynşlıkla bende aldım sonra banlandım yav barı bi ceva yaz
Bıktım artık o kadar edit gitti + emek sabır verdık ya bumu sonra çar sebebsiz banlandı admının he bide arkadaşlar sebesız banlanmaz ama banlandı barı editlerımı alsam olmazmı be admın adam bana edit kalkanını verdı ynşlıkla bende aldım sonra banlandım yav barı bi ceva yaz
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kimse suçsuz yere banlanmıyor bir suç işlemeşindir ki admin ona göre ban atmıştır 999 gün
Basit 
Basit 
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
yaw siz beni anlamıyormusun be kardeşim çarım sebebsiz banlandı ulan yeter ama 10 konu açtık cevap vermedın sebebsız yere carım banlandı adam bana edit verdı yanlışlıkla sonra banlandım 999 gun yeter ama admın devkozokut ıd venusde oynuyorum yeter be admınım bi cevap ver
Bak sen benim eski eedit şahinimi çaldın ve 11t paramı çaldın.Dahada yalan söyleme o bana verdi diye.11t+eski edit şahini çalarsan sonuçları bu olur.O yüzden forumda yalan konular açma adam bana verdi bende aldım diye.
- Konular
- 129
- Online süresi
- 1h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
Hiçbir çar boş yere banlanmaz afedersin yönetimde eşek mi var ? (yanlış anlaşılmasın)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...