Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin Yeter Ama ya !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeroKurde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeroKurde

Level 2
Üye
Konular
20
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yaw siz beni anlamıyormusun be kardeşim çarım sebebsiz banlandı ulan yeter ama 10 konu açtık cevap vermedın sebebsız yere carım banlandı adam bana edit verdı yanlışlıkla sonra banlandım 999 gun yeter ama admın devkozokut ıd venusde oynuyorum yeter be admınım bi cevap ver
Bıktım artık o kadar edit gitti + emek sabır verdık ya bumu sonra çar sebebsiz banlandı admının he bide arkadaşlar sebesız banlanmaz ama banlandı barı editlerımı alsam olmazmı be admın adam bana edit kalkanını verdı ynşlıkla bende aldım sonra banlandım yav barı bi ceva yaz​

Kimse suçsuz yere banlanmıyor bir suç işlemeşindir ki admin ona göre ban atmıştır 999 gün :D Basit :D

yaw siz beni anlamıyormusun be kardeşim çarım sebebsiz banlandı ulan yeter ama 10 konu açtık cevap vermedın sebebsız yere carım banlandı adam bana edit verdı yanlışlıkla sonra banlandım 999 gun yeter ama admın devkozokut ıd venusde oynuyorum yeter be admınım bi cevap ver
Bıktım artık o kadar edit gitti + emek sabır verdık ya bumu sonra çar sebebsiz banlandı admının he bide arkadaşlar sebesız banlanmaz ama banlandı barı editlerımı alsam olmazmı be admın adam bana edit kalkanını verdı ynşlıkla bende aldım sonra banlandım yav barı bi ceva yaz​

Bak sen benim eski eedit şahinimi çaldın ve 11t paramı çaldın.Dahada yalan söyleme o bana verdi diye.11t+eski edit şahini çalarsan sonuçları bu olur.O yüzden forumda yalan konular açma adam bana verdi bende aldım diye.

Hiçbir çar boş yere banlanmaz afedersin yönetimde eşek mi var ? (yanlış anlaşılmasın)

SeroKurde Hırsızdır ya inanmayın iyi oldu bu serefsize allah çıkarır böyle inş açılmaz charın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri