Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bu konuda kısaca size kendimden bahsedicem. İnşallah bu konu iyi sanal arkadaşlıkların başlangıcı olur :ka19:
Adım Yiğit.
16 yaşındayım.
Samsun doğumluyum, Samsun'da yaşıyorum.
Forumda eski bir üyeliğim vardı ama üyeliği arkadaşıma vermiştim, şimdi ban yemiş
Hobilerim arasında gezmek, Allods Online oynamak, Bilgisayarla ilgilenmek, yüzücülük, Body Building&Fitness yer alır.
İnsanların kendilerini havalarda görmesi, artistçe davranışlar, küfürbaz insanlar, yağmurlu hava, bilgisayarıma format atmak ( ömrünü kısaltıyor, biliyorsunuz.) ve gürültüyle uyanmak sevmediğim şeylerdir.
Forum için yararlı olmaya çalışacağım, konuma girip okuyan herkese teşekkürler.
Adım Yiğit.
16 yaşındayım.
Samsun doğumluyum, Samsun'da yaşıyorum.
Forumda eski bir üyeliğim vardı ama üyeliği arkadaşıma vermiştim, şimdi ban yemiş

Hobilerim arasında gezmek, Allods Online oynamak, Bilgisayarla ilgilenmek, yüzücülük, Body Building&Fitness yer alır.
İnsanların kendilerini havalarda görmesi, artistçe davranışlar, küfürbaz insanlar, yağmurlu hava, bilgisayarıma format atmak ( ömrünü kısaltıyor, biliyorsunuz.) ve gürültüyle uyanmak sevmediğim şeylerdir.
Forum için yararlı olmaya çalışacağım, konuma girip okuyan herkese teşekkürler.
Hoşgeldin ,
Seninle Konusup Yakından Tanısmak İsterim EKlermisin
deniz@ayazmabilisim.com
( Cevap Yazdıgında Alıntı Yaparak Yazarsan Sevinirim mesaj Kasıyorum ' da Göremeyebilirim )
Seninle Konusup Yakından Tanısmak İsterim EKlermisin
deniz@ayazmabilisim.com
( Cevap Yazdıgında Alıntı Yaparak Yazarsan Sevinirim mesaj Kasıyorum ' da Göremeyebilirim )