HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Metin2'nin M harfini duymamış velet(ler) server açarsa işimiz gerçekten zor.
Ama gözlemlediğim olay şu , herşey hazır olsun, 2gün oyunda user olsun, 3 gün oyundan para kazanayım 4. gün Türkiyenin en iyi serveri olayım.
Bilgisiz pek bukadar hızla gelişim gösteremeyen çocuklar firmamıza camur atıyor.
Bizi bilen biliyor,
Saygılarımızla,
Metin2'nin M harfini duymamış velet(ler) server açarsa işimiz gerçekten zor.
Ama gözlemlediğim olay şu , herşey hazır olsun, 2gün oyunda user olsun, 3 gün oyundan para kazanayım 4. gün Türkiyenin en iyi serveri olayım.
Bilgisiz pek bukadar hızla gelişim gösteremeyen çocuklar firmamıza camur atıyor.
Bizi bilen biliyor,
Saygılarımızla,
Merhaba,
Ben türkgameserver ile çalışıyorum. Gayet güler yüzlü ve ilgililer.
Bir sorun olmadı onlarla aramızda. Fakat sunucu işine giriyorsanız biraz bilginiz olması lazım. Ben biraz olsun bilgim var ve kendim birşeyler yapıyorum ve yardım istiyorum.
Sitedeki veya putty gibi programları fazla kurcalamıyorum. Gerekeni yapıyorum, sizde gerekeni yapın fazla kurcalamayın.(İyi bilmiyorsanız
)
Ben türkgameserver ile çalışıyorum. Gayet güler yüzlü ve ilgililer.
Bir sorun olmadı onlarla aramızda. Fakat sunucu işine giriyorsanız biraz bilginiz olması lazım. Ben biraz olsun bilgim var ve kendim birşeyler yapıyorum ve yardım istiyorum.
Sitedeki veya putty gibi programları fazla kurcalamıyorum. Gerekeni yapıyorum, sizde gerekeni yapın fazla kurcalamayın.(İyi bilmiyorsanız
)Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)