tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Darkorbit Tek Kişilik Pvp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerem179
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar hemen ücretsiz üye olarak indirebilirsiniz ben şimdi indiriyorum multiupload a yüklicem..

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önce paylaşıldıysa özür dilerim ama gerçekten çok güzel bir şey.
Pvp tek kisiliktir. Dosyanin icindeki not defterinde firefox ayarlamaları için proxy ayarlari yaziyor zaten videoyu izleyerekte anlayabilirsiniz.

Link:

VirusTotal Koyamadım arkadaşlar indirip tarayan biri linki pm atarsa sevinirim.

Yazılı anlatım:

1-)Provxyi i kuruyoruz ve karsımıza gelen soruya hayır dıyoruz ardından provxyı kurdugumuz setupun yanında config diye bi dosya var onu C:/Program Files/Provxy nin içine atıyoruz
2-)Ardından Main/Resources de setup heroya tıklıyoruz carımızı ayarlıyoruz.
3-)MAİN de Darkorbit inceptoru acıyoruz ama bu sefer hiç start yazmayın ole kalsın
4-)Firefoxu açıyoruz Araçlar>Seçenekler>Gelişmiş>Ağ bağlantının yanındaki ayarlara tıklıyoruz ve vekil sunucuyu elle ayarla diyoruz

Sonra oraya http nin karsısına 127.0.0.1 yazıyoruz proxy nin oldugu kutucuga ise 3128 yazıyoruz tmm diyip kapatıyoruz.

5-)Proxyi adlı programı acıyoruz
6-)Ardından bu adrese giriyoruz.

Ve tmm sımdı onceden starta tıklıyoruz oyun baslıyor ve onceden actıgımız sıyah ekrana start yazıyoruz ..

Ve pvpmiz kurulmuş oldu

NOT:SADECE FİREFOXDA OLUR VE PORTALDAN ATLARKEN SPACE+J YE BASINIZ.

Alıntıdır...
Not:hata Alanlar proxyi kurduktan sonra otomatik olarak program açıyor ama açılınca kapatmanız lazım cunku programı firefox ayarlarını yaptıktan sonra acmanız lazım

kopyala yapıstırla iş yürümez bu dosyayı pre üyeler inderebiliyor konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri