Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
StackTrace 1
StackTrace
R 1
Roksam
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Bot için Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 07kubi07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 387
Tr1 de bot kullanıyorum ama x-2 haritasında hem çok bot kullanan var hemde çok düşman..Patlamaktan zarar ediyorum nerdeyse ,ama tr6 daki çarımda öyle bir sorun yok ne çok düşman var nede çok botçu .sizden istediğim alışveriş fiyatları aşırı uçuk olmayan ve bot kotmak için ideal bir server önerisinde bulunmanız.. Yardım eden herkeze teşekkürler.:D

ben tr5 te takılıyorum memnunum ticaret fiyatlarını bilmiyorum tam olarak ama güzel server çok botçu yok özellikle x-5 x-8 de

Tr1 de bot kullanıyorum ama x-2 haritasında hem çok bot kullanan var hemde çok düşman..Patlamaktan zarar ediyorum nerdeyse ,ama tr6 daki çarımda öyle bir sorun yok ne çok düşman var nede çok botçu .sizden istediğim alışveriş fiyatları aşırı uçuk olmayan ve bot kotmak için ideal bir server önerisinde bulunmanız.. Yardım eden herkeze teşekkürler.:D
kardeş sen tr1 de nerde bota koy4canı bimiyosun hdüşman pvpsine koycaksın mesela eıc sin ozaman 4-3 e koy saaate sadece 1 kere patlarsın ama 4k 5k ya varan sayılar görürsün topladığın uri valla saki katlayıcın varmış gibi kasarsın bide katlayıcın olursa rahat bi 6 k kasarsın hadi olmadı diyelim yine patlıyon o zaman en ii haritalar x-3 x-4 x-6 ve x-7 dir tr1 de hem artık herkes kendini fulledi pek rabet yok irise gece bi giriyom bigboy adamlar rübtbe kıdemli uzay pilotuı iris almışlar tam 3 tane böle gördüm dün klanlarıda yok admların bi 30 40 m biriktiriyolar gece basıyolar zaten yüksek rütbelilerde kendini fullemiş rabet olmyıncada beleşe iris alıyolar ben de öle yapıyorum şahsen tr1 en iyi gibidir takılmaya devam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri