- Konular
- 52
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
oyunana girişlerde ???? şeklinde hata alanlar aşağıdaki işlemleri uygularsa sorunu çözeceklerdir
x-Fire programını tamamen kapatın
Java'nın son sürümünü kullanın
Ekran kartınızın yetersiz geldiği durumlar olabilir pazar alanı vb. gibi yerlerde karakterinizi bırakıp oyuna tekrar girdiğinizde sistem aşırı yükleme gördüğünden sizi atıyor.Bu nedenle karakterinizi yoğunluğunun az olduğu yerlerde bırakmanız önerilir ve ekran kartı driver'inizi güncel tutun..
Siyah ekran -Hatası
Öncelikle Bilgisayarinizin utilies ve drivers larini kurmaniz gerekmekte. Eğer pc cok eski ise genelde siyah ekran cikar ve genelde bu hata drivers kurulu deilse alinir.
-Pc nin utilies cd si olmasi lazim onun icindeki tüm setuplari yukleyin.
-Pc hafizasinda yer yok yada gereken alan yok ise gereksiz pro. lari siliniz..
-Ve pc yi yeniden baslatip hic bir seyi ellemeden direk oyuna girmeye calisin acilacaktir.
Bu dediklerimi 230+ mb bir ram ile 45 gb hafizali bir pc de denedik ve oldu.
ha unutmadan birde kücük ekranda girmeyi deneyiniz.
Merhaba Arkadaşlar bu konuda LOG hatalarının ortaya çıkma nedenleri ve çözümleri yer alacaktır.
En Sık Karşılaşılan Hatalardan Bir Kaçının Çözüm Yolu :
1)Metin2.exe'ye TıklıyorumPatch Doluyor Oyunu Başlat Diyorum LOG Hatası Veriyor :
Ekran Kartınız Yeterli Olmayabilir.
2)Ekran Kartımı DeğiştirdimMetin2.exe'ye Tıkladım Patch Doldu Oyunu Başlat Dedim Tekrar Log Hatası Verdi :
Ekran Kartı Sürücüsü Programınız Yüklü OlmayabilirEkran Kartınızın Sitesine Ulaşarak Ekran Kartı Sürücüsü Programını İndirip Kurun.
3)Ekran Kartı Sürücüsü Programını da Yükledim Resmi Sitesinden Şimdi de LOG Hatası Veriyor Ne Yapmalıyım? :
DirectXJava ve Adobe Programlarını Resmi Sitelerinden Bilgisayarınıza İndirip KurunSorun Gidecektir.
DirectX Programı Microsoft'a Aittir.
4)Üç Programı da Kurdum Hala LOG Hatası Vermeye Devam Ediyor Ne Yapabilirim Artık? :
Bütün Her şeyin hazır olmasına rağmen LOG Hatası vermesinin sebebi Metin2'nin Yüklü Olduğu Klasör içindeki dosyaları değiştirmiş olmanız :
→Oyunu Tamamen SilinMetin2.org'tan İndirin ve Kurun.
Metin2'ye Windows Güvenlik Duvarından İzin Vermemiş Olmanız :
→Denetim Masası'na Giriş YapınGüvenlik Merkezini Tıklayın Gerekli İzinleri Verin.
Uzun Süre Oyunda Kalmanızdan Dolayı LOG Hatası Verebilir(Sık Rastlanmaz ama) :
→Görev Yöneticisinden Oyunu Kapatın Tekrar AçınEğer LOG Hatası Verirse Bilgisayarınızı Yeniden Başlatıp Oyuna Giriş Yapın.
Oyun Bileşenlerinin Silinmesi Sonucu Olabilir(Oyun Açıkken) :
→Oyunu Tekrar Açın ve Giriş Yapın Sorun Gidecektir.
x-Fire programını tamamen kapatın
Java'nın son sürümünü kullanın
Ekran kartınızın yetersiz geldiği durumlar olabilir pazar alanı vb. gibi yerlerde karakterinizi bırakıp oyuna tekrar girdiğinizde sistem aşırı yükleme gördüğünden sizi atıyor.Bu nedenle karakterinizi yoğunluğunun az olduğu yerlerde bırakmanız önerilir ve ekran kartı driver'inizi güncel tutun..
Siyah ekran -Hatası
Öncelikle Bilgisayarinizin utilies ve drivers larini kurmaniz gerekmekte. Eğer pc cok eski ise genelde siyah ekran cikar ve genelde bu hata drivers kurulu deilse alinir.
-Pc nin utilies cd si olmasi lazim onun icindeki tüm setuplari yukleyin.
-Pc hafizasinda yer yok yada gereken alan yok ise gereksiz pro. lari siliniz..
-Ve pc yi yeniden baslatip hic bir seyi ellemeden direk oyuna girmeye calisin acilacaktir.
Bu dediklerimi 230+ mb bir ram ile 45 gb hafizali bir pc de denedik ve oldu.
ha unutmadan birde kücük ekranda girmeyi deneyiniz.
Merhaba Arkadaşlar bu konuda LOG hatalarının ortaya çıkma nedenleri ve çözümleri yer alacaktır.
En Sık Karşılaşılan Hatalardan Bir Kaçının Çözüm Yolu :
1)Metin2.exe'ye TıklıyorumPatch Doluyor Oyunu Başlat Diyorum LOG Hatası Veriyor :
Ekran Kartınız Yeterli Olmayabilir.
2)Ekran Kartımı DeğiştirdimMetin2.exe'ye Tıkladım Patch Doldu Oyunu Başlat Dedim Tekrar Log Hatası Verdi :
Ekran Kartı Sürücüsü Programınız Yüklü OlmayabilirEkran Kartınızın Sitesine Ulaşarak Ekran Kartı Sürücüsü Programını İndirip Kurun.
3)Ekran Kartı Sürücüsü Programını da Yükledim Resmi Sitesinden Şimdi de LOG Hatası Veriyor Ne Yapmalıyım? :
DirectXJava ve Adobe Programlarını Resmi Sitelerinden Bilgisayarınıza İndirip KurunSorun Gidecektir.
DirectX Programı Microsoft'a Aittir.
4)Üç Programı da Kurdum Hala LOG Hatası Vermeye Devam Ediyor Ne Yapabilirim Artık? :
Bütün Her şeyin hazır olmasına rağmen LOG Hatası vermesinin sebebi Metin2'nin Yüklü Olduğu Klasör içindeki dosyaları değiştirmiş olmanız :
→Oyunu Tamamen SilinMetin2.org'tan İndirin ve Kurun.
Metin2'ye Windows Güvenlik Duvarından İzin Vermemiş Olmanız :
→Denetim Masası'na Giriş YapınGüvenlik Merkezini Tıklayın Gerekli İzinleri Verin.
Uzun Süre Oyunda Kalmanızdan Dolayı LOG Hatası Verebilir(Sık Rastlanmaz ama) :
→Görev Yöneticisinden Oyunu Kapatın Tekrar AçınEğer LOG Hatası Verirse Bilgisayarınızı Yeniden Başlatıp Oyuna Giriş Yapın.
Oyun Bileşenlerinin Silinmesi Sonucu Olabilir(Oyun Açıkken) :
→Oyunu Tekrar Açın ve Giriş Yapın Sorun Gidecektir.
- Konular
- 52
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Güncel... Emeğe Saygı.
- Konular
- 52
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Günceldir .
2 Sene oldu ilk paylaşan bendim umarım konumu kilitlemezler
2 Sene oldu ilk paylaşan bendim umarım konumu kilitlemezler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)