HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kbot devri bitti bu son günlerde
Konu baltalamaktır bu biz senin gibi bedavadan sabite konu atmıyoruz çalışıyoruz herhalde bilmem anlatabildim mi ? pbdo açıldı kapandı burdan ıbot her şey burdan kerkava her şey burdan kopen her şey burdan

Konu baltalamaktır bu biz senin gibi bedavadan sabite konu atmıyoruz çalışıyoruz herhalde bilmem anlatabildim mi ? pbdo açıldı kapandı burdan ıbot her şey burdan kerkava her şey burdan kopen her şey burdan![]()
kardeş ne yapalım kbot full offline ilgi düştü kbotun devri bitti pbdo-botun devri artık
Kbot her yönüyle pbdo-bottan üstündür geçen attım 4-3 e patlamış gidip 3-1 de kutu topluodu alın size pbdo-bot...Kbot aç fixlenmesin elektrik gitmesin 10 gün sorun çıkarmaz pbdoyu at net kesilsin 1 dk daha da açılmaz...Bu yüzden konu baltalamayı bırak kendi işlerinle ilgilen burda faydalı bir şeyler yapmaya çalışıyorum bütün sabahımı o resimlere anlatımı düzenlemekle geçirdimkardeş ne yapalım kbot full offline ilgi düştü kbotun devri bitti pbdo-botun devri artık
Kbot her yönüyle pbdo-bottan üstündür geçen attım 4-3 e patlamış gidip 3-1 de kutu topluodu alın size pbdo-bot...Kbot aç fixlenmesin elektrik gitmesin 10 gün sorun çıkarmaz pbdoyu at net kesilsin 1 dk daha da açılmaz...Bu yüzden konu baltalamayı bırak kendi işlerinle ilgilen burda faydalı bir şeyler yapmaya çalışıyorum bütün sabahımı o resimlere anlatımı düzenlemekle geçirdim
İyi Günler Kolay Gelsin
Kbot her yönüyle pbdo-bottan üstündür geçen attım 4-3 e patlamış gidip 3-1 de kutu topluodu alın size pbdo-bot...Kbot aç fixlenmesin elektrik gitmesin 10 gün sorun çıkarmaz pbdoyu at net kesilsin 1 dk daha da açılmaz...Bu yüzden konu baltalamayı bırak kendi işlerinle ilgilen burda faydalı bir şeyler yapmaya çalışıyorum bütün sabahımı o resimlere anlatımı düzenlemekle geçirdim
Konu Süper Ellerine Sağlık , Konuyu Bence Ya Sabite Atmalılar Ya Da , Sabitteki KBot Konusuna Linkini Eklemeliler .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)