HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bulursanız benide bilgilendirirmisiniz banada lazım vds 7/24 uri kassın bulursanız özel mesaj atın lütfen banada
Tamam bulursam haber vericem sana
ben hep yunus ile msnde konuşuyom bir kerede ts3ününw gitmiştim bugün paralı botinge koydurcam turkmmoda güven çok azaldı
ben hep yunus ile msnde konuşuyom bir kerede ts3ününw gitmiştim bugün paralı botinge koydurcam turkmmoda güven çok azaldı
Bizim ts de bir çocuk aylık 7 tl ye yapıyor güvenilir diyolar hem de kontörle alabiliyormuşsn istersen senin için soruştururum güven durumunu
Bizim ts de bir çocuk aylık 7 tl ye yapıyor güvenilir diyolar hem de kontörle alabiliyormuşsn istersen senin için soruştururum güven durumunu
ben kbotturkiyeye güvendim verdim hesabı bu gece koyucaklar bende şimdi koyucam biraz uri kassın çarı direk toparlamam gerek
ben kbotturkiyeye güvendim verdim hesabı bu gece koyucaklar bende şimdi koyucam biraz uri kassın çarı direk toparlamam gerek
Boşu boşuna mahfetti çarları lazkopat geçmiş olsun ne diyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)