Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Pes sorunu yardım ! [SORUN]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Whole
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Resim:

469485_118138901663030_1348382774_o.jpg

Sorun:

Arkadaşlar şimdi bende şöyle bir sorun var.Eskiden Pes 2012 Oynuyordum Kitlenmiyordu Şimdi İse Giriyorum Futbol Yaşamı Bölümüne Maç Yapıyorum Maç Yaptıktan Sonra Lig Sıralamarı Haberler Bölümü Oto Geliyor Bunlar geldiğinde pc kitleniyor bildiginiz herhangi bir tusa basıyorum islemiyor 10 dakika sonra geri geliyor alt f4 yapıyorum geri dönüşüm kutusundan kapatıyorum kapatmadan geri açarsam yine kitleniyor ve renkler değişiyor arkadaslar lütfen yardımcı olun Pes'den sogudum rahatca Futbol Yaşamı Oynuyamıyorum.
:mad:

Resim:

469485_118138901663030_1348382774_o.jpg

Sorun:

Arkadaşlar şimdi bende şöyle bir sorun var.Eskiden Pes 2012 Oynuyordum Kitlenmiyordu Şimdi İse Giriyorum Futbol Yaşamı Bölümüne Maç Yapıyorum Maç Yaptıktan Sonra Lig Sıralamarı Haberler Bölümü Oto Geliyor Bunlar geldiğinde pc kitleniyor bildiginiz herhangi bir tusa basıyorum islemiyor 10 dakika sonra geri geliyor alt f4 yapıyorum geri dönüşüm kutusundan kapatıyorum kapatmadan geri açarsam yine kitleniyor ve renkler değişiyor arkadaslar lütfen yardımcı olun Pes'den sogudum rahatca Futbol Yaşamı Oynuyamıyorum.
:mad:

Dostum bende bi değişiği vardı. Oyun açılırken Trailler'den sonra donuyordu ve hiçbir kuvvet bunu açamıyordu. Oyunu sildim, tekrar kurdum bi sonuç alamadım ama sen yine dene. En son çareyi format atmakla buldum, düzeldi. Belki cd çizikde olabilir. Sadece futbol yaşamı olduğuna göre. İnternetten dosyalarını yenile derim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri