xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Darkorbit oyunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saka saka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 867

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Şimdi İnterneti Kötü olanlara sürekli kesilip keslip duranlar için internetsiz bir darkorbit oyunu yapmaya karar verdim bunu yapınca kendim internet serveride acıcam. Bu oyunu yapmam için Hangi programı onerirsiniz Yardım Lütfen Game Maker le yapamadım
Background fln çok zor iş

Benim Metin2 Serverim var :) Darkorbitte kuracagıma eminim :))

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Şimdi İnterneti Kötü olanlara sürekli kesilip keslip duranlar için internetsiz bir darkorbit oyunu yapmaya karar verdim bunu yapınca kendim internet serveride acıcam. Bu oyunu yapmam için Hangi programı onerirsiniz Yardım Lütfen Game Maker le yapamadım

Böyle 3-4 tane daha konu açıldı kuracağım, yakında geliyor, abidik gubidik değil diye bir sürü konu açıldı hani, nerede hepsi şimdi yok ortada PvP veya DarkOrbit kopyası yok.

Herseyden önce darkorbitte bir server kurmaya kalkarsan 1milyon euro ya kadar para cezası yersin :) 1-2 sene bekle filesleri kendileri vericek zaten.

Merhaba Arkadaşlar,

Selam , Zaten Offline olan bir Darkorbit Oyunu var ; http://www.turkmmo.com/darkorbit/2085282-darkorbit-remix-indir-|-tum-hileleri.html

Verdiğim Linkten Konuya ulaşabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri