Test5410 1
Test5410
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Kbot lisans alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ATm'dende +18 Yaş sınırı Gerekiyor.Tc Numarasını Girdiğinde , +18 Değilse hata vericektir

Ancak HalkBank Gibi banka hesabı olan biryer Varsa , Yatırma ücreti olmadan Yatırabilirsin.

Tc Konusunda Ailenden Birisin Tc'sini Ödünç alabilirsin

Atm den yatırınca yaş sorun edilmio zannedersem çünkü arkadaşta yatırmış onun da yaşı 18 den küçük ama ben her ihtimale karşı abimin tc sini götüreyim..Halkbanktan yatırım sorun olmaz herhalde..Geldiğimde e mailleri felan mı var ona mı tc mi mesaj atıcam saatini felan yatırmayı

@vizit23 ; Daha önce Ücretli Vds'de Satıyordum.Bu yüzden Müşterilerin +18 TC Problemi yaşadığını biliyordum.Tc'yi Kendim veriyordum :)

Parayı yatırabilirsen , Sana makbuz verirler.O Makbuzu almayı Kesinlikle unutma .Onlara Mesaj Gönderirken , Faturadaki Saat , Tarih , Yatırılan Tutar v.b Bilgileri Yazıcaksın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haahah hiç gülüceğim yoktu arkadaşlar bu işte yaş sınırı yoktur ATM lerden 10 yaşında karşim bile yatırabilir.Ama şöyle bişi var her ATM den yatmior tabi mesela bizim petrol istasyonunun orda 18+ istemior ama ünüversite içinde olan ATM lerde istior :) araştırın arkadaşlar.

Edit:Kardeşim ilk önce bi ATM ye git tavsitem Garanti Bankası ücret almior tabi günlük bi hizmet sınırı var galiba 200 onu geçerse 5 tl alior. Ordan kbot hasap numaralarını aldıktan sonra yatırıcaksın.Sonrasında zaten iletişime geçip Kbot unu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Haahah hiç gülüceğim yoktu arkadaşlar bu işte yaş sınırı yoktur ATM lerden 10 yaşında karşim bile yatırabilir.Ama şöyle bişi var her ATM den yatmior tabi mesela bizim petrol istasyonunun orda 18+ istemior ama ünüversite içinde olan ATM lerde istior :) araştırın arkadaşlar.
Hahaha benim de hiç güleceğim yoktu Atmden yatabiliyor..Arkadaşlar istediğim saatte yatırabilirim değil mi hani mesela şu saatten sonra para çekilmiyor gibisinden bişi var mı yatırdıktan kaç saat sonra aktif olur ?

Hahaha benim de hiç güleceğim yoktu Atmden yatabiliyor..Arkadaşlar istediğim saatte yatırabilirim değil mi hani mesela şu saatten sonra para çekilmiyor gibisinden bişi var mı yatırdıktan kaç saat sonra aktif olur ?
Kardeşim parayı yatırdıktan sonra bazen sorun çıkıyor mesela ben bi kere 50 TL yatırdım parayı geri gönderdi ben ısrarla bidaha ittim para ortada sıkıştı parayı geri vermedi :D gözünü korkutmak gibi olmasın milyonda 1 oluyor bu zaten.İstediğin saate yatır ama bence erken yatırki ATM ücret almasın çünkü geç yatırırsan işlem limiti doluyor ve 3 vea5 tl alior :D
Bu arada parayı yatırınca sorun olmaz para yatıktan sonra gerisi kbot a kalır.Yatırdıktan sonra bekle makbuz vericektir onu al ve msn den kbot yöneticileriyle iletişime geç hesap bilgilerini söle telefon numaranı adını vea tc söle onlar zaten direk bakiolar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri