OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Yeter be yeter lan artık !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şu oyunda yapılan hileye buga bi çözüm bulun be yeter artık madem oyununuz var şu işi halledin ! Nedir lan bu adamlar kaç kişinin ch1 2 3 4 de itemlerini çaldı. Çaldıkları yetmiyor çekememezlikte iftira atıyor //// :@ Tutamıyorum kendimi artık yeter be ! Yeter lan ! Çözüm bulun kaldırın şunu bugu ! :@ Adam altta bas bas bağrıyor hileyi yapan KarnavaL Loncasından BQZQ diye. Ne lan bu adaletsizlik ! Yaptıysam inceliyim geçmişimi editimi i.p istediğinizi yapın ! Ama o //// iftira atmaya hakkı yok ! Sizde onları iftara atmalarına göz yumamazsınız ! Ben kanıtımla konuşurum. Onlar en ufak hile yaptığıma dahi kanıt bulabilirler mi ?

VaTanSevGisi midir ne boktur hepsi onun çarları bunlar. İlgilenin bee yeter !

9s3ws.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bu adamı sabah loncadan attım milletten kontür alıp edit vermiyormuş diye ////z gururuna yediremedi !! :@

Her ne kadar artık bozoyla hiç biyerde yanyana gelmek istemesemde bu konuda hemfikirim.
Oyunda SonmOLdnPazar diye bi çar açılıyo buglu itemler satıyo millete bn sonumoldnum diyo millet ticareti yapıp itemleri gittikden sonra bnm yanıma geliyo
Gerek oyunda pmden gereksede genelden bagırmadan çok yazdm o çar bana ait degildir kim bilmiyorm ama incelemelerin yapılmasını istiyorm.. Ben çok şükür bi 6 general toplayıpda 3 saatte para kasıp alıcagım editi emek harcıyarak yapacagım bişeyi neden hırsızlıkla yapıyım + bide ben o hırsızlıgı yapıcak olsam neden Sonmoldnpazar diye çar açııpda millete bn sonumoldunum diyim ? Bazı kıt beyinliler bunu anlamayıp ısrarla hakan o sensin ver itemimi diyolar itemi çalınan arkadaslar adminimize ö.m yada ticket veya forumda konu açsın elimden geldigince yardımda ederim çünkü o çar bnm degildir..!

Burdan herkese yeniden sesleniyorm sonumoldnpazar bnm çarım degildir ayık olun oyunlara gelmeyin...

Çevremdekilerin dedikleri bu //// hakkında !

Üslubunuza dikkat edin edebinizle durun.

Konuyu kapatıyorum yoksa bu küfürlü konuşmalar böyle devam eder.

Gereken yöneticiler ilgilenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri