kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

İtem yapma taktiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan veremverme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 894

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Şimdi internetten bi item toplama programı buluyoruz mesela şuan en yaygın olanı m2bob onun item toplama özelliğide var. Sonra depocunun oraya gidiyoruz ve botumuzu açıyoruz herkes genelde ch1 de olur siz açın orda botu genelde yüksek leveller felan yere işine yaramayan itemleri atar bot da otomatik alır ben sabahtan bıraktım çarı çıktım dışarı akşam baktım 5 tane +6 hortlak , 2 tane cennetin gözü bilezik, 1 tane cennetin gözü kolye, +2 peri , +4 sura çeliği, +6 yaylar felan sattım onları 30m ye yakın para çıktı ( Oynadığım server biraz pahalı ondan :D ). İşte işiniz varsa böyle bırakın. yada vadiye sooya gidin çeşitli yerlerine bir kaç çar bırakın range pickup ( başkasına düşen itemi alır ) açın millet metin kessin siz düşeni alın ben bu taktikle 20-25 bk 4 ruh taşı kazanıyorum günde :) Gerçekten çok etkili bi yöntem :) Rep mep istemiyorum bi yorum yapmanız yeter :)

ekleme : 4 çarınız olsun 4 ch ye bırakın. vadiye bırakacaksanız tek ch 4 yer öneririm :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri