Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Merkür Ticaret Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DrizztUrden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 253

DrizztUrden

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sevgili GM,

Ben üzerimde +5 sura türkosu elimde 2 gün önce alınmış zehir kılıcı +9 ve 225m vardı.<br>Ve bir bir sura, adı endergrondno bana ch1'de kuzenim edit veriyor dedi.Ben de ch2'ye geçtim. endergrondno gittiğimde orada deponun önünde beni bekliyordu.Daha öncelerde metin2TR'de de karşılaştığım ticaret sorunları nedeniyle adamın sözlerini yaptıklarını pürdikkat okudum ve bekledim.Başta ticaret açtı ve bana edit sura kaskı gösterdi ( kale kask+9 ),<br>efsunlarını hatırlayamıyorum.Ticaret &nbsp;uzun sürdü.Bir kandırma girişiminde bulunmasını bekliyordum ancak sadece bir dediği ikincisini tutmayan bir adam gibiydi.İlk önce zehir kılıcımı ve turkuaz takımımı istedi.Ben tereddüt ettim.Adam çıkacağım almayacaksın deyip zırhçıya doğru yürüdü.Ben 'dur' dedim.Durdu ve (5-4-3..) diye saymaya başladı.Beni acele edip hata yapmaya zorladığını düşündüm.Ticareti açıp zehirle türkoyu koydum.Bana İlahini de koy dedi.( Bu arada başta ona ilahim olduğunu göstermiştim).Adama anlaşmamız böyle değil dedim.Dinlemedi ama sonra ikna oldu.Zehir Kılıcımı ve Sura turkuaz takımımı koydum ticarete.Ticaret başarı ile gerçekleşti, sonra adam bana ( ch1'e geçip hemen sat onu dedi). Ben de bir sorun olmadığını düşünerek geçtim.Ch1'e geçmeden önce kaska bakıp bakmadığımı hatırlamıyorum.Ama ticarette editi koyduğuna eminim.Geçtim ch1'e bir de baktım kask yok,benim eski kaskım var orda.Nasıl bir ticaret hilesi bilmiyorum ancak ilginçti.Ch değiştirdikten sonra yok oldu.Benim türkom zehir kılıcımı ve <span style="color:#ff0000;">150m</span>'imi aldı.Bana yardım edip&nbsp;mallarımı geri almama yardım ederseniz ve insanları kandırmalarını engellemenizi istiyorum.Lütfen en kısa zamanda cevap ve sonuç almak istiyorum.Teşşekkürler.

Drizzt

Son düzenleme:
Sevgili GM,

Ben üzerimde +5 sura türkosu elimde 2 gün önce alınmış zehir kılıcı +9 ve 225m vardı.<br>Ve bir bir sura, adı endergrondno bana ch1'de kuzenim edit veriyor dedi.Ben de ch2'ye geçtim. endergrondno gittiğimde orada deponun önünde beni bekliyordu.Daha öncelerde metin2TR'de de karşılaştığım ticaret sorunları nedeniyle adamın sözlerini yaptıklarını pürdikkat okudum ve bekledim.Başta ticaret açtı ve bana edit sura kaskı gösterdi ( kale kask+9 ),<br>efsunlarını hatırlayamıyorum.Ticaret *uzun sürdü.Bir kandırma girişiminde bulunmasını bekliyordum ancak sadece bir dediği ikincisini tutmayan bir adam gibiydi.İlk önce zehir kılıcımı ve turkuaz takımımı istedi.Ben tereddüt ettim.Adam çıkacağım almayacaksın deyip zırhçıya doğru yürüdü.Ben 'dur' dedim.Durdu ve (5-4-3..) diye saymaya başladı.Beni acele edip hata yapmaya zorladığını düşündüm.Ticareti açıp zehirle türkoyu koydum.Bana İlahini de koy dedi.( Bu arada başta ona ilahim olduğunu göstermiştim).Adama anlaşmamız böyle değil dedim.Dinlemedi ama sonra ikna oldu.Zehir Kılıcımı ve Sura turkuaz takımımı koydum ticarete.Ticaret başarı ile gerçekleşti, sonra adam bana ( ch1'e geçip hemen sat onu dedi). Ben de bir sorun olmadığını düşünerek geçtim.Ch1'e geçmeden önce kaska bakıp bakmadığımı hatırlamıyorum.Ama ticarette editi koyduğuna eminim.Geçtim ch1'e bir de baktım kask yok,benim eski kaskım var orda.Nasıl bir ticaret hilesi bilmiyorum ancak ilginçti.Ch değiştirdikten sonra yok oldu.Benim türkom zehir kılıcımı ve <span style="color:#ff0000;">150m</span>'imi aldı.Bana yardım edip*mallarımı geri almama yardım ederseniz ve insanları kandırmalarını engellemenizi istiyorum.Lütfen en kısa zamanda cevap ve sonuç almak istiyorum.Teşşekkürler.

Drizzt

1.Olarak,O ticaret hilesi değil.O oyun hatası.
2.Olarak,eğer forumu takip etseydin,Admin'in ch2 ch3 ch4'de ticaret yapmayın,item kaybı yaşanıyor dediğini görürdün.
3.Olarak,G.o;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri