HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunu kabul edın artık ilgilenmıyorsunuz mmomt2 ıle dün aksam ıtıbarıle 9 10 arkadsım oyunu bıraktı artık bıktık usandık yasu lanet olsası ch leri düzeltin artıkkk oyunda bır gıram zevk yok ya eminım bu hafta jupiterın yarısada oyuna son verdi cunku hıcbısey yapamyorsun saylı kısıler kalmıs kac tane adam var saya bılıyorsun artık eyeerki amacınız bu ise soyleyınde bılelım admın .
Sunu kabul edın artık ilgilenmıyorsunuz mmomt2 ıle dün aksam ıtıbarıle 9 10 arkadsım oyunu bıraktı artık bıktık usandık yasu lanet olsası ch leri düzeltin artıkkk oyunda bır gıram zevk yok ya eminım bu hafta jupiterın yarısada oyuna son verdi cunku hıcbısey yapamyorsun saylı kısıler kalmıs kac tane adam var saya bılıyorsun artık eyeerki amacınız bu ise soyleyınde bılelım admın .
Admin Chlerin durumunun farkında zaten en kısa zamanda ilgilenicektir.Sabırla Bekleyiniz.
yaw arkdas sen kımsın tanıyamdım heryerden cıkyorsun yok sabır yok bılmeme ne ne bılyorsnuzkı admın cıksın soylsın sen kımsınkı ya alhhım yaadmin chlerin durumunun farkında zaten en kısa zamanda ilgilenicektir.sabırla bekleyiniz.
yaw arkdas sen kımsın tanıyamdım heryerden cıkyorsun yok sabır yok bılmeme ne ne bılyorsnuzkı admın cıksın soylsın sen kımsınkı ya alhhım ya
''Özel işlerinden dolayı admin bir kaç gün yok'' Sabırla Bekleyiniz.
Konu Kilit İçin Bildirdim.
İlk önce uslubuna dikat et.
Admin şuanda yok ilgilenmiyor.Azcık sabır lütfen.
peacemackers
Özel işlerinden dolayı admin bir kaç gün yok geldiğinde sorunları çözeriz.
Admin şuanda yok ilgilenmiyor.Azcık sabır lütfen.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...