kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

bu nedir böyle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dangerboy60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 437
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

full edit ninja çarım bugta kaldı 3 haftadır giremiyorum.
full edit sura çarım sıf bi (ml gm bakım yapmıyoki :D 3 haftadır bugta ninjam ) dedim diye 2,5 yıl banlandı.
bu oyuna 1,5 milyardan fazla para yatırdım aldığımız karşılığa bak. ille oyundan soğutcaksınız demi. ninjanın adı ninjawsx suranın adı CurseofFire bazılarınız tanır oyunda çevrem genişti. 1,5 milyar verip aldığım editler ve onca emeğim gitti. oyundan soğuttunuz teşekkür ederim.

full edit ninja çarım bugta kaldı 3 haftadır giremiyorum.
full edit sura çarım sıf bi (ml gm bakım yapmıyoki :D 3 haftadır bugta ninjam ) dedim diye 2,5 yıl banlandı.
bu oyuna 1,5 milyardan fazla para yatırdım aldığımız karşılığa bak. ille oyundan soğutcaksınız demi. ninjanın adı ninjawsx suranın adı CurseofFire bazılarınız tanır oyunda çevrem genişti. 1,5 milyar verip aldığım editler ve onca emeğim gitti. oyundan soğuttunuz teşekkür ederim.

bakıma kadar charnız bugtan cıkması mumkun degıl

Bakın ninjanın bakıma kadar bugtan çıkamayacağını zaten biliyorum. benim derdim yaklaşık 3 hafta bekledim ninjama nerdeyse 3 haftadır giremedim ve o sinirle bir (ml gm bakım yapmıyoki 3 haftadır bugta ninjam ) dedim diye tam 2,5 yıl ban yedim. tam 2.5 yıl. benim o editlerde çok emeğim var baba parası değil. kendim çalışıp kazandım ve bir ( ml gm ) dedim diye kaybettim. böyle bir şey olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri