xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

2011 google earth pro

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1PRoFeSSioNaL1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 444
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!


google-earth-6-programi-uydu-goruntusu-izleme-2012.jpg


2011 Google Earth, okyanusun kanyonları için uzayda galaksiler arası uydu görüntüleri, haritalar, arazi, 3B binaları, görüntülemek için herhangi bir yere yeryüzünde uçurur. Eğer Zengin coğrafi içeriği inceleyebilir ve başkalarıyla paylaşmak kaydedin, yerleri gezdi.

2011 Google Earth özellikleri şunlardır:
Tarihi görüntülerinin yıllarda global değişikliklere bakın Hiç mahalle zaman içinde nasıl değiştiğini merak ettiyseniz, Google Earth şimdi geçmişte erişim sağlar. Basit bir tıklama ile, buzullar, kıyı erozyonu ve daha erime, banliyö germek kontrol edin.

Okyanus yüzeyinde Dalış altında
Yeni okyanus katman olarak, deniz tabanında tüm yolu dalma olabilir, BBC ve National Geographic gibi ortakların görünümü özel içerik ve Titanic gibi 3D batık keşfedin.
Parça ve diğerleri ile yolları paylaşmak
Bir adım daha ileri işaretlerini atın ve Google Earth’te serbest biçimli bir tur kaydedin. Basitçe, touring özelliği, basın kayıt açmak ve dünya görüyoruz.Hatta yolculuk kişiselleştirmek için bir film müziği veya anlatım ekleyebilirsiniz.
2012 GOOGLE EARTH PRO İNDİR
Program Hakkında Detaylı Anlatım
2011 Google Earth programı belli zamanlar da uzaydaki uydular tarafından çekilen görüntülerin internet ortamında çok yüksek kaliteler de görüntülenmesini sağlayan, bu verilerin haritalara dökülmesi, yer belirlenmesin de kullanılan çok işlevli ve harika bir programdır. Bu anlamda ve boyutta bir ilke imza atan Google şuanda bu anlamda bir tekel. Sürekli gelişen yazılım kodu ve sürekli çalışan ekibi ile birlikte çok iyi işler çıkarıyor. Program kendini ve haritalarını, resimlerini, bilgilerini sürekli güncellemekte, bunu inanılmaz hızlı yaptığından sizi ne rahatsız ediyor nede meşgul.
Bu program sayesinde başta Amerika ve Avrupa ülkelerini sanki şehrin içinde o an dolaşıyormuş gibi baştan aşağı en ince ayrıntısına kadar gezip her türlü bilgiyi ve görüntü edinebilmeniz. Hatta yüksek zum oranlarında bile görüntü gerçekten etkileyici. Artık bu noktadan geriye kalan direk kamera bağlantıları ile gerçek zamanlı görüntü almak olsa gerek. Hali hazırda kullanılan bir sistem ancak Google gibi bir devin bu konuya el atması ile kesinlikle farklı bir boyuta taşınacağını düşünüyorum.
Bu sürümde yenilik olarak öne çıkanlar tarihi görüntüler, okyanus taban ve yüzey verileri ile ses kayıtlı basit turlar.
Bir önceli sürümüne göre düzeltme olarak üç boyutlu ve gerçek görünümlü binalar.
Daha hızlı gezinme imkanı, Güneş doğumu ve batımını izleme imkanı, cadde görünümü (ünlü caddelerin 360 derece panoramik görüntüleri)
Kesinlikle çok keyifli, bence acele edin dünya turu kalkıyor
Igo ile 2011 Google Earth iz kaydı
İhtiyacimiz olanlar:
1. Igo 2011
2. Kart okuyucu ya da usb kablosu
3. Google Earth (Pro olması şart değil)
4. Internet
smile.gif

Oncelikle Igo 20011 için adres yazıp gittiğimiz yolları kaydedecek isek, standart Adres bul seçeneğini kullanarak haritayi karşımıza alıyoruz. Daha sonra sağda yukardan 3. düğmeye tiklayip Menüye geçiyoruz.
Menüde "verilerim" e geliyoruz, "Güzergah Kaydı"na tıklayıp, "Kaydet" diyoruz.
(Adres bul, harita ekranina gel, Menüye geç, Verilerim/Güzergah Kaydı/Kaydet)
Eğer adres bulmadan sadece gezdiğimiz yerleri gormek istiyorsak dogrudan Harita ekranina gelip, Menü/Verilerim/Güzergah Kaydı/Kaydet diyoruz.
Daha sonra gideceğimiz yere gittikten sonra tekrar Menü/Verilerim/Güzergah Kaydı'na gelip bu sefer "Kaydi bitir" diyoruz.
"Bitir" dedikten sonra orada tarih ve saat içeren kaydı goreceksiniz. Sağ tarafindaki "Play" e tiklayarak açilan sayfada "Dışa ver" seçeneğini seçiyoruz ve hafiza kartinda Tracks klasorune .gpx uzantili olarak attiğini goruyoruz.
Kart okuyucu ile ya da usb bağlantisi ile gps cihazimizin tracks klasorune girip oradaki .gpx uzantili dosyayi bilgisayarimiza kopyalıyoruz


////edit.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst