Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Sezon bitti nolcak şimdi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5poyraz2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar size burada en çok sorulan sorular olan sezon bitti şimdi ne olacak istifa mı edeyim?geliştirdiğim oyuncular duracak mı vs... bu tarz sorular hakkında bilgiler vereceğim

Sezon bitti şimdi ne olacak?
Arkadaşlar OFM tek sezonluk bir oyundur.Sezon başı datadaki oyuncu güçleri,takım detayları neyse o şekilde alırsınız takımı,,sezon sonu geliştirmeleriniz,paranız,stadınız herşeyiniz eski halini alır,,daha doğrusu siz yeni bir takım alırsınız.Ona göre tek sezonluk düşünün takımı o şekilde yönetip başarılı olmaya bakın,,Unutmayın herşey sıfırlanıyor,resetleniyor.

Sezon bitti ama yeni takım alamıyorum istifa edeyim mi?
Etme kardeşim bi çuval incir berbat olur,bütün sezonluk emeğine yazık olur.Bütün aldığın alacağın puanı sıfırlarsın.2 gün bekle,en fazla 2 gün sonra yeni takım alman için pencere açılır.

ben orda bi resim felan göremiyorumm...... senın konunu almadım ya nıe alıntı yazım oyunun sıtesınden aldıgım şeyi ... beğenmıyorsan gırme kardesım konuya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri