Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
TeşekkürlerTebrikler![]()

: ) Ben anadolu lisesi öğrencisiyim. Final dershanesinde 4 yıl bedava okuyorum (Lise 1-2-3-4) Şuan lise 3 teyim . Dershanemde ilk tanıştığım öğrenciler ve öğretmenler olul sorduğunda Anadolu Lisesi deersin ve genelde takmazlar. Dershanemde 40 - 45 fen liseli 10 a yakın öğretmen liseli ve 20 ye yakın benim okulumdan daha yüksek puanlı diğer anadolu liselerinde okuyan öğrenci var. Derece sınfındayım ve genelde ilk 10 ' da yım. Eskiden benimle dalga geçen öğrenciler şuanda soru soruyorlar . ve sakın inek deme . İnan bana günde 2 saatten fazla çalışmıyorum .
Son düzenleme:
Kardeşim herkesin bi anlama şeysi vardır yani: ) Ben anadolu lisesi öğrencisiyim. Final dershanesinde 4 yıl bedava okuyorum (Lise 1-2-3-4) Şuan lise 3 teyim . Dershanemde ilk tanıştığım öğrenciler ve öğretmenler olul sorduğunda Anadolu Lisesi deersin ve genelde takmazlar. Dershanemde 40 - 45 fen liseli 10 a yakın öğretmen liseli ve 20 ye yakın benim okulumdan daha yüksek puanlı diğer anadolu liselerinde okuyan öğrenci var. Derece sınfındayım ve genelde ilk 10 ' da yım. Eskiden benimle dalga geçen öğrenciler şuanda soru soruyorlar . ve sakın inek deme . İnan bana günde 2 saatten fazla çalışmıyorum .
kimisi yarım saat bir saat çalışır anlar kimisi bütün gün ugraşır ki bende bunlardan birisiyim bu yüzden ne oluyosa oluyo :SBu sene son olarak girmiş olduğum seviye belirleme sınavından 400 puan aldım ve OYP puanım 408 böylece istediğim liseye girebiliorum aslında farkındayım düşük bir puan ama benim asıl amacım olan liseye girebiliyorum önemli olanda bu..Bu sene son deneme sınavına giren arkadaşlarımda umarım istedikleri puanları almışlardır...
İyi Forumlar Dilerim.
1 Puanla geçmişsin beni
Teb. ederim. 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)