yok bu bugu dün daha yeni yaptım ben son devourerde gelen 3 infernali kesin schorerler gelmeden devourerin instası düşüyor 3-5 saniye hemen sıkın sonra patlayın girin 10 schoreri kesiyosunuz sonra 2 streuner geliyo sonra bitiyor 
havoc gelme gibi bir bug söz konusu değil o şans işidir nasıl kesersenz kesin fark etmez

havoc gelme gibi bir bug söz konusu değil o şans işidir nasıl kesersenz kesin fark etmez
Son düzenleme:
yok bu bugu dün daha yeni yaptım ben son devourerde gelen 3 infernali kesin schorerler gelmeden devourerin instası düşüyor 3-5 saniye hemen sıkın sonra patlayın girin 10 schoreri kesiyosunuz sonra 2 streuner geliyo sonra bitiyor
Senin dedigin gibi yapınca Halka gelmiyor ama
O yüzden havoçda gelmiyor .. boşa yapmıs olunuyor kapıyı 2 zetayı böyle bitirdim gelmedi 
ilk kez yapıcam ben ve arkadaşın dediği gibi yapcam halka veya havoç vermiyormu ?Senin dedigin gibi yapınca Halka gelmiyor amaO yüzden havoçda gelmiyor .. boşa yapmıs olunuyor kapıyı 2 zetayı böyle bitirdim gelmedi
![]()
Halka vermiyor , 2 defa yaptım 2 sindede havoç veya halka alamadım .. bugla yapmıcan zeta'yı düzgüncene kendin bitiricen.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)