Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Dönerek npc kesmeeee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaa_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Aynştayn mode :On

kardeşim o foto nedir fizik kurallarınımı değiştirmeye çalışıyorsun al ben sana yazayım

E=mc² bu kadar işte E=mc²E=mc²​E=mc²

Edit AynşTayn Was Here.

Edit2 AynşTayn Mode : ​Off

Son düzenleme:
Yaw beyler cevap vereçeğinize fotoya laf atıyorsunuz amacıjnız post kasmak gibi geliyor bana sa-as işte orada görünmüyormu

Yaw beyler cevap vereçeğinize fotoya laf atıyorsunuz amacıjnız post kasmak gibi geliyor bana sa-as işte orada görünmüyormu

Banada amacınızın Saygsızlık ve Yaşınızın Küçük olduğu geliyor Nedense

İstersen Darkorbit hesabını ver Onuda biz oynayalım ?

Herşey için konu açmak yerine Bazı şeylerin Cevabını araştırarak Bulun , Bu açtığınız kaçıncı konu..

Alakaya maydonoz yani. aaa_4 sen kbotun coderlarından degil miydin? Daha npc etrafında dönemeyen biri o oyunun botunun codlarını yapıyor ha ? İlahi sen güldürdün, senin daha oyundan haberin yok kaldı ki o oyunun codlarını yapacaksın... Eline klavye alan yazılımcı oluyo galiba:m08: :m08::m08:

Dön dememizin sebebi haritanın bir ucundan diger ucuna gidip gelme diye... Dönmeyedebilirsin o senin bilecegin iş .

Burda amaç npc'ye uzaktan sıkmak onun ateşini yememek ...

Npc'nin ateşinden uzakta kalacak kadar uzaktan sıkarak dönersen sende dönersin.

Sana tavsiyem kristallonlarda dönmeyi ögren kristallonlarda daha iyi ögrenirsin ve daha kolaydır cunku . Bunuyaptıktan sonra kapıya gir ... Dön dememizin sebebi haritanın bir ucundan diger ucuna gidip gelme diy

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri