mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Pet Kamikaze ve Kapı Yapımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan l0tuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Şimdi arkadaşlar bu pet kamikaze modülü 3 azami 75.000 hasar verir diyor ve sorup öğrendiğim kadarıyla çevredeki yaratıklarada hasarı veriyor ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum 30 saniye soğuma süreside olsa kapıda çok çok büyük bir yarar sağlamaz mı bu yani bütün npc lere aynı anda hasar verirse her dalgayı çok kısa sürede bitiririm türü ne olursa olsun bütün npc leri toplayıp kamikazeyi üzerlerine atarsam hepsi hasar alacak kamikazeyi 3-5 kere atıncada patlayacaklar , bu yüzden pet almaya karar verdim kamikaze modülü ile birlikte , gerçekten benim söylediğim kadar işe yarar mı yaramaz mı alınmalı mı fikirlerinizi bekliyorum kullananlar özellikle belirtirse sevinirim , teşekkürler şimdiden :)

Edit : Bu 75.000 hasarı çevredeki yaratık sayısına bölüp toplamda mı 75 k vuruyor yani 7 yaratık olunca 10.000 civarı birşey mi vuruyor her birine

Son düzenleme:
Düşündüğün yön doğru fakat şöyle bir yön daha var peti 8 lvl yapman lazım bunun yakıtı felanda var + 3. kamikaze modu yani biraz uzun sürer. onun yerine arge yaparsın daha iyi

Bak kardeşim ben kamizade 3 le kapı geçiyorum sana özetle anlatayım

75. bin hasar veremiyor 60-75 BİN Arası hasar veriyor kamizade 3 oldugunda.

NPC lerin her birine 60-75 bin hasar veriyor toplamını alıp npc sayısına bölmüyor.

NPC lerin Kalkanınıda hesapa katmanı söyleyeyim Darbe puanı 60 bin + Kalkan : 200 bin örnk. 260 bin hasar vermesi gerekiyor tüm npclere vermeyecegi gibi max. 3/2 sine verir her patladıgında

darbe+kalkanı : 260 bin olan 10 NPC geldigini düşün . Senin en az Peti 9 Defa patlatman gerek ...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Teşekkür ederim tam olarak sorduğum şeyleri açıklamışsınız iyi kötü kapıda yararlı olur alayım ben :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri