OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Edit item buğ problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZEPHIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

EDİT BÜYÜ HIZLI PABUÇ ALDIM. ŞEHRE IŞINLANDIM ÜZERİMDEYDİ. ÇÖLE GİTTİM YOK OLDU... İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM. OYUNUN TADI KAÇMAYA BAŞLADI.... İLGİLENİN Bİ ZAHMET ARTIK HİLECİLER GEZİYOR TİCARET HİLESİ ALDI BAŞINI GİDİYOR.... 3 EDİTİM ÇALINDI 1 TON MESAJ ATTIM ADMİNE İLGİLENMEDİ BİLE.... EDİT ALACAM DESEM MESAJ ATSAM ŞİMDİ HEMEN BAKAR.... BÜYÜ HIZLI PABUCUM DA SONUNDA YOK OLDU.. İLGİLENİN OYUNLA EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI GÖRELİM... İLLA MAHKEMEYE Mİ VERELİM İDDALARIMIZI ORDAMI İSPATLAYALIM SİZİ İNANDIRMAK İÇİN...MAHKEMEDE ÇALIŞIYORUZ ZATEN ALIŞKINIZ MAHKEMELERE.... EMEĞİMİZİ GERİ VERİN, HIRSIZLIK SUÇUNA GİRER BU OLANLAR... BUNUDA BELİRTİYİM.. İLGİLENİN Bİ ZAHMET ADMİNE MSJ ATIN DEYİPTE KAPATMAYIN KONUYU BURADA BEN BUGÜNDEN İTİBAREN KAPATMAM ARTIK... SUSTUK SUSTUK YETER....
SERVER= MERKÜR
HESAP ID: mavisakal6
OYUN CHAR ID: ZEPHIRR

Son düzenleme:
Birden editler kayıbolmaya basladı allah allah.Sen yine birdaha admine ö.m dene yada ufkunprenses veya SpeIDking ö.m at onlar iletsin

iyi oyunlar...

edit:Bİrde ch kaçta oldu onuda yazarsan faydalı olur.

ch1 de oldu... ch4 te ticaret hırsızlığı olduğunu biliyordum... ch1 de ticaret yapmadım ondan öncede ticaret yaptım.. o kaybolmadı ama.. İlgilenilirse sevinirim... Sürekli editlerimiz kayboluyor... İlgilenilmiyor

Haklısında Arada çok yalancılar oluyor adminler eminim ince eleyip sık dokuyordur Sağlam SS'n varsa yada ticaret ettiğin adamdan itiraf alıp ss koyarsan editini alabilrsin

Haklısında Arada çok yalancılar oluyor adminler eminim ince eleyip sık dokuyordur Sağlam SS'n varsa yada ticaret ettiğin adamdan itiraf alıp ss koyarsan editini alabilrsin

eğer adamın çaldığını kanıtlarsa dahi edit ona asla ama asla dönmez.Hırsızlık yapan kişi 999 gün ban yer ancak söz konusu edite gelince,geri gelmesi mümkün değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri