Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

iNcußuS buraya bak züppe :)=

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rodeon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 499
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iyi etmişim zengin p. demekle item starak insanlar arasında ayrımcılık yapan sizlersiniz parası olmayan insanları hor görüyorsunuz kraliyetli adamlar ana avrat düz sövüyor hiç bir şekilde uyarı yok ve kendi tanıdıklarınıza item veriyorsunuz bişi diyen yok son olarakta parayla item almayan insanları zora sokuyorsunuz 50 tl item satıp sırf para kazanmanın peşindesiniz oyunda oyuncular arasında ayrım ve farklılık yaratıcak itemler satacağınza insan gibi oyun yapın sırf adama zengin p. dedim için banlayan sana acıyorum ln
iNcußuS ana avrat sövsem daha iyiymiş adam aldıklarıyla gelmiş insanlara hakaret ediyor eziq diyor serbestten kesip gülüyor oyun anlayışınız bu ln adam küfür ediyor ss alıyoz bAN YEMEM ben para verdim oyuna Gm tanıdım var diyip tehdit ediyorlar tek şey acıyorum size yazıklar olsun size

bunu baska birine solesen neyse derim de incubus....

bu forumda ayirim yapmicana tek inandigim kisi incubustur. buna emin olabilirsin.

ben herkeze ayni muameleyi yaparim kendin kasınmısın işte siz kendinzii hor görüyorsunuzki milete laf atiyorsunuz sizi burda hor gören yok kendi kendinizi yiyiorsunuz yazık diyorum başka birşey demiyorum 75 tl weren adm ı banyoluna gitti? neden ezme gibi laflar etigi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri