HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aga bn siteden TELEFONLA aldıgım kaskım nesne markete geldi sonra aldım benim öbür çara aktardım sonra giydim az oynadım sonra oyundan çıktım girdim bi baktım kask yok kask editi aldıgım çarın nesne marketine geri gelmiş sonra tekrar aldım giydim sonra oyundan çıkıp girdigimde kask yoktu yardım
EDİT ALINAN ÇARIN ID :kralxxk
oyun içi ID:IBeCaMeI
Alınan editin adı:KALE KASK
EFSUNLARI:
büyü hız %30 zeka %30 kritik vuruş şansı %30 %yakın dövüş saldrınlarını bloklama 3000 hp çift el savunma %30 bıçak savunması %30
EDİTLERİN KAYBOLDUGU ÇARIN ID :xxxsuleymanxxx
oyundaki ID:1SuRaKinG
EDİT ALINAN ÇARIN ID :kralxxk
oyun içi ID:IBeCaMeI
Alınan editin adı:KALE KASK
EFSUNLARI:
büyü hız %30 zeka %30 kritik vuruş şansı %30 %yakın dövüş saldrınlarını bloklama 3000 hp çift el savunma %30 bıçak savunması %30
EDİTLERİN KAYBOLDUGU ÇARIN ID :xxxsuleymanxxx
oyundaki ID:1SuRaKinG
Son düzenleme:
Lütfen Paniğe Kapılmayın Adminimiz Mutlaka İlgilenecektir.Siz Bu Bilgileri Admine Özel Mesaj İle Gönderin İnceleyip Telafi Eder Sorununuzu;
Hesap ID:
Karakter ID:
Mobil Ödeme Yapılan Operatör ve Telefon Numarası:
Server:
Aldığınız İtem:
Bunları Buradan Admine Özel Mesaj İle Gönderin En Kısa Sürede İnceleyip Cevap Verecektir.
Hesap ID:
Karakter ID:
Server:
Aldığınız İtem:
Bunları Buradan Admine Özel Mesaj İle Gönderin En Kısa Sürede İnceleyip Cevap Verecektir.
Admin'e özel mesaj gönderiniz.http://www.turkmmo.com/private.php?do=newpm&u=1 Buradan gönderebilirsiniz.
Hesap ID:
Karakter ID:
Server:
Aldığınız İtem:
Admıne bu bılgılerı eksıksız gonderın gereklı işlemde ılgılenır admınımız konu şimdilik yorum kapaıtlmıştır...
Karakter ID:
Server:
Aldığınız İtem:
Admıne bu bılgılerı eksıksız gonderın gereklı işlemde ılgılenır admınımız konu şimdilik yorum kapaıtlmıştır...
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)