mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Fenerbahçe ş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin2Cafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde süren Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Devler Ligi'nde çeyrek final oynadıkları dönemdeki kadroyla şu ankini kıyaslamasıyla ilgili soruya Volkan Demirel"İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Şu anki kadromuzun yeterli hatta fazla olduğunu düşünüyorum. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Yeni transferler de olacaktır. Umarım gelecek arkadaşlarla birlikte güzel bir kaynaşma ortamı olur. Şu anki kadromuz daha önceki 10 seneden çok daha güçlü." şeklinde cevap verdi.

Transferlerden Aziz Yıldırım'a kadar bir çok önemli konuda daha açıklamada bulunan başarılı file bekçisinin konuşmasından diğer satır başları şu şekilde:

"KİMSEYE ZORLA İMZA ATTIRMIYORUM"

"3 kulvarda da hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Bunu için çok sıkı çalışıyoruz. Bu sene tek hedefimiz her kulvarda başarı.

Bizim kalecilerimizin hepsi çok iyi. Geçmişten bu yana iyi kaleci yetiştiriyoruz. Alttan gelen kalecilerin hepsi iyi kaleciler. Onlara da şans geldiği takdirde bu formayı değerlendirecektir. Benden sonrada Fenerbahçe kalesinde Mert olsun Ertuğrul olsun hepsi bir şekilde koruyacaktır.

Ben sadece Fenerbahçe'nin ortamını anlatıyorum imkanları anlatıyorum milli takımdaki arkadaşlara. Buradaki ortam hiç bir takımda yok. Ben de F.Bahçe'nin artılarını eksilerini anlatıyorum. Kimseye zorla imza attırmıyorum. Hem Mehmet Topal hem de Egemen benim çok iyi arkadaşım. Egemen çocukluk arkadaşım zaten bundan sonra da oda arkadaşı olacağız.

Yeni gelen arkadaşlarla birlikte daha iyi olarak yola devam edeceğiz. Güzel bir aileyiz inşallah yolun sonu da güzel olur.

"EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ BAŞKANIMIZ"

Artık Türkiye liginin ne kadar kaliteli olduğunu herkes kabul etsin. Gelen isimler normal isimler değil. Üst seviye liglerle yarışabilecek seviyedeyiz.

Hasan Ali olsun Salih olsun genç ve yetenekli arakadaşlar. Bu sene transfer politikamızı çok beğeniyorum. Çok iyi transferler yaptık. Bu durum gücümüze güç katacaktır.

Bence en büyük transfer başkanımızın bizim yanımıza gelmesidir. En azından sorunsuz bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu sene tamamen futbol oynayacağız. Kafamız orda olacak. En büyük transfer Aziz Yıldırım'dır.

Ben bu saatten sonra bir yere gitmem. İnşallah burada Fenerbahçe forması ile futbolu bırakırım. Fenerbahçe'ye geldiğimde bebektim daha emeklemeye başladık sonra. Şimdi olgunluk dönemi geçiriyorum. İlk geldiğim dönemle şimdi arasında büyük fark var.

Elimizden geldiği kadar başkanımızın yanında olmaya çalıştım. Umuyorum en kısa sürede aramıza katılacaktır."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri