noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Test Server !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Warwiwor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 100
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HERKEZE ANLATIYORUM Bigpoitin kendi sitesine girin ordan darkorbite kayıt olun sonra test serveri seçin sonra oyuna gireceğini göreceksiniz bağlantı sorunu yok herkez girsin eğlenelim :D ayrıca girmeden önce ipinizi hotspot shield launchla değiştirip girmeyi unutmayın

HERKEZE ANLATIYORUM Bigpoitin kendi sitesine girin ordan darkorbite kayıt olun sonra test serveri seçin sonra oyuna gireceğini göreceksiniz bağlantı sorunu yok herkez girsin eğlenelim :D ayrıca girmeden önce ipinizi hotspot shield launchla değiştirip girmeyi unutmayın

gerçekten oluyormu ?

Ben bilmiyordum bilsem anlatıcaktım saklamak gibi bir düşüncem yok başlangıçta kaç uri veriyor ?

Hesap ilk açıldığında 77 milyon uridium varmış bu arkadaş çalamayacağını düşünmüş ve tüm uriyi harcamış sonra çalmış ama uridiumlarda gitmiş :)

Şimdi hesabın msn'i yok şifre değiştiremiyoruz adminde değiştiremiyor çünkü değiştirmeye kalksa arkadaşın msn'nine gidiyor şifre linki oda msn'nini kapatmış ve hesabın şifresi ya da kullanıcı adı değişmiyor :)

Bu arada bu admin hesabı arkadaşlar öyle dedi

Warwiwor açıkcası hiç inanasım gelmiyor kardeşim.Video çek yada bir başka kişiye ver girsin baksın inanmam için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri