Bu hesabıda ben yapmadım arkadaşım verdi şuan gemiyi düzeltmeye çalışıyorum argeyi çok kötü verilmiş
Daha çok resimleri bekliyoruz.
Resimleri eklerken ve eklemiş olduğunuz resimleri konunun altına eklerseniz daha güzel olur

arkadaşın kim bu arada fotoların görüntülerini aldım haklısın o bir admin gemisi ancak adam adminlikten atılmış
nedeni ise böyle bir gemisi olduğu için
yakında test 1 ve 2 deki tüm çarlar kaldırılacakmış hepsi yeni güncelleme yüzünden miş warwivor üzgünüm kardeş 1-2 gün sonra testler tamamen kapatılacak
nedeni ise böyle bir gemisi olduğu için yakında test 1 ve 2 deki tüm çarlar kaldırılacakmış hepsi yeni güncelleme yüzünden miş warwivor üzgünüm kardeş 1-2 gün sonra testler tamamen kapatılacak

Son düzenleme:
arkadaşın kim bu arada fotoların görüntülerini aldım haklısın o bir admin gemisi ancak adam adminlikten atılmışnedeni ise böyle bir gemisi olduğu için
yakında test 1 ve 2 deki tüm çarlar kaldırılacakmış hepsi yeni güncelleme yüzünden miş warwivor üzgünüm kardeş 1-2 gün sonra testler tamamen kapatılacak![]()
Test şuan açık değil zaten sadece admin gemileri var

yok kardeş o değil
bu gemi silinecek üzgünüm ama kurallar bunu gerektiriyor hem admın gemisi çalınırsa mahkemeye kadar gidilebiliniyor :/
bu gemi silinecek üzgünüm ama kurallar bunu gerektiriyor hem admın gemisi çalınırsa mahkemeye kadar gidilebiliniyor :/yok kardeş o değilbu gemi silinecek üzgünüm ama kurallar bunu gerektiriyor hem admın gemisi çalınırsa mahkemeye kadar gidilebiliniyor :/
eve bu yüzden yok etti o msn'i

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)