romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cross Fire Honor Hakkında Bilgiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Avesequick

Level 18
Fahri Üye
TM Üye
Konular
877
Online süresi
2h 28m
Reaksiyon Skoru
993
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
281
MmoLira
-801
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Very Good;

Very good ne midir?Bıçağı az kullanarak bombanın çok öldürdüğü skorlarda gözükür.Hiç görmedim.Eğer clandan birisinin Asker Profiline bakarsanız Very good gözükür çünkü bugdadır.Very Good yapmak için Kill/Death en az 8 olmalıdır.Yani Kill' i death a bölünce 8 veya daha büyük bir sayı çıkması gerekir.Tabikide Win/Lose 'nin düzgün olması gerekir.

Good;
Good ne midir.Yine aynı bıçağı az kullanarak bombayla çok adam öldürdüyseniz good olur.Çok göremessiniz.Good yapmak için Kill/Death en az 4 olmalıdır.Yani Kill' i death a bölünce 4 veya daha büyük bir sayı çıkması gerekir.Win/Lose de berbat olmaması gerekir.Kötü olmaması için oyunlardan çıkmamak gerekir.Mutant Mode'den çıkarsanız veya kicklenirseniz bir şey olmaz.

Avarege;
Orta seviyede olan ne kötü ne iyi.Burda her şeyin güzel olması gerekir.Bıçakla çok adam öldürürseniz kötüleşiyor bunun sebebi Farm'la honor düzeltmemek için.

Bad;
Bad'de ise Win/Lose veya Kill/Death'ın kötü olduğu durumdadır
.

Very Bad;
Very bad'de adından da anlaşılcağı gibi çok kötü olursa.
:D

Galiba honor daha çok Exp almanızı sağlıyor.Benim Good'ken Alaska'da 50-17 falan yaparken Experince Plus'suz 800 geliyordu.Şimdi very bad 48-20 falan yapıyorum.650 Falan geliyor.Tam emin değilim galiba Level atladığım için olabilir.

Honora Nasıl Bakılıyor?;
Eğer bir odada kendinize sağ clicke basıp Open Soldier Profile basarsanız orda gözükür.

Teşekkürler :D

Teşekkürler. :)

Paylaşım İçin Teşekkür Ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri