- Konular
- 76
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geri ZekaLıya Bak Birde Konu aÇıor uTanmadan hırSızLık Yapıor iSmimi ÇaLıp Lonca FeLan açmayın Türetin Biraz Tabi Sende nerde o Beyin Yokki...
- Konular
- 288
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Lan Ben KaRaNLiK iSmimi ÇaLıp Lonca FeLan Kurma BaŞka iSimmi Yok memLeketde Bir kerede Hırsız oLmayın Şu Dünyada Türetin Lan Biraz.... BaŞka iSim BuL azımı Bozdurma Benim....
Ben daha önce snn Loncanın ismini bilmiyorum ne saçmalıyosun eger öyle bi lonca varsa adam gibi söyle Bilmiyorduk Ve Venüste O Lonca İsmini ben kullandım ztn Merkürede geçirecektim Ne biliim öyle bi lonca oldugunu Ben Kimseden Hiç bişey özenmem tamam mı?
- Konular
- 76
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
cintonik Beni iyi Tanir Tamam mı Siz iSmimi ÇaLıorSunuz BaŞka iSimmi Yok Şu memLeketde Beyin Yokmu Sizde Neden TüretemioRSunuz Bir Sürü iSim var...
- Konular
- 288
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
cintonik Beni iyi Tanir Tamam mı Siz iSmimi ÇaLıorSunuz BaŞka iSimmi Yok Şu memLeketde Beyin Yokmu Sizde Neden TüretemioRSunuz Bir Sürü iSim var...
Sen beni dinlemiyorsun galba Öyle bi Lonca oldugunu bilmiyordum :

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)