mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Uridiyum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HECTORS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 722
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Ben birşey düşündüm ve olabilirmi bilmiyorum ancak
deneyelim derim arkadaşlar bildiğiniz gibi darkorbit e başladığımızda 10000 uri veriyor biz bu urilere elleşmeyecez ve açık arttırmaya bir eşya koyacaz eşyayı koyduktan sonra tekrar kayıt olacaz ve o eşyaya 10000 uri teklif etcez diger hesapla onu satacağız böylece 20000 uri cepte olacak

Yarana Bildiysem Ne Mutlu Bana :)

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Ben birşey düşündüm ve olabilirmi bilmiyorum ancak
deneyelim derim arkadaşlar bildiğiniz gibi darkorbit e başladığımızda 10000 uri veriyor biz bu urilere elleşmeyecez ve açık arttırmaya bir eşya koyacaz eşyayı koyduktan sonra tekrar kayıt olacaz ve o eşyaya 10000 uri teklif etcez diger hesapla onu satacağız böylece 20000 uri cepte olacak

Yarana Bildiysem Ne Mutlu Bana :)

Sen oyuna ne zaman başladın ya da hiç oyuna girdin mi açık arttırmaya eşya koyamıyorsun pff :( Bilip bilmeden konu açmayın ya

Böyle birşey olması imkansız onu geçtim Açık Arttırmaya eşya koyamıyoruz zaten.

İhalede ki eşyalar silahlar v.s onlar oyun tarafından otomatik olarak geliyor bizlerde credi teklifleriyle almaya çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri