farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Arkadaşlar Lütfen YARDIM EDİN ÇOK ÖNEMLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan indirsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şimdi hamachili serveri nasıl kurmaya çalıştığımı anlatıyorum yanlış yerlerimi yorumdan düzeltirsiniz.

İlk Virtual Pc yi açıyorum.Ram verip harddisk seçip networkingden de hamachiyi seçip OK diyorum.
Sonra Start a basıyorum.Giriş yapıyorum sonra 'sysınstall' yazıp Sırasıyla Configure >Networking>İnterface>De0 yapıp gelen ikisinede no diyorum.
Hamachi IP yazıyorum name serveri 4.2.2.3 yapıp Aşaıyada Hamachi IP sonu 100lü olarak yazıyorum.
Ok diyorum sonra altta yer açılana kadar (4 kez yani) Escape tuşuna basıyorum.
Oraya /etc/rc.d/netıf restart yazıp enterliyorum.Sonra reboot yazıp yine giriş yapıyorum.
Birşey yapmadan filezillaya geçiyorum.Bağlanıp Filesleri uygun yere atıyorum Sonra Putty'e geçiyorum.
Putyyden kurduktan sonra reboot atıyorum hata veriyor bu normal bişeymiş.
Sonra yeniden açıp Logine:root
Yazıyorum şifre biraz geç geliyor şifreyi yazarken Filezilladan şu Hatayı Alıyorum
Sunucuyla Bağlantı Kesildi
Sunucuyla Bağlantı Kesildi
Ne yapmam Gerekiyor Biri Yardım Etsin Lütfen Yardım Edene GMlik Bile Veririm Yeterki Açayım.

Konu başlıklarınıza göre, açtığınız konularınız kapatılabilir..
Aşağıda bazı konulmaması gereken konu başlıkları örnek olarak paylaşılmıştır.

"Sa" "Lütfen yardım edin" "Bu sorunu çözene gmlik" "Arkadaşlar bakın acayip bir sorun" "Allah'ını seven yardım etsin" "Sorunu çözene kaç para isterse vericem" "Yardım siteleri" "Yardım edene çok dua ederim" "Nolur bakın arkadaşlar" "Nolur yardım edin arkadaşlar"

ve buna benzer adı olan tüm konular kapatılır.
kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri