Merhaba arkadaşlar ben nader11ndeu. Hardware ID Banı hile kullanan arkadaşlarımızdan heran herhangi birisi yiyebilir. Yiyenler için ve yemek üzere olanlar için hwid gizleyici programı paylaşıyorum. Sabittede konu vardı ama bu değişik program ve onun konusu özensizdi ben resim felan çektim :ka19::ka19:
Öncelikle hwid ban yediyseniz sunucuya girerken böyle bir hata alırsınız:
Bu hatanın önüne geçmemiz için hwid gizlememiz gerekiyor.
Programı Kullanma Resimli Anlatım:
1- Oyunu Açmadan Önce PBDownForce.exe açın ve altta 2 tane buton olucak bir tanesi 4 saniye sonra devreye girecek o butona basıyoruz. Butonun ismi " OK , I have read and I have understood the text above
2- Çıkan pencerede show advanced options basıyoruz ve ayarlamaları şöyle yapıyoruz ardından start spoofing basıp oyuna giriyoruz. Artık oyunda hardware id ban hatası almazsınız. ( Her bilgisayarı açıp kapadığınızda programı yeniden açmalısınız )
Dosya Boyutu: 10.59 MB
Virüs Total:
Not: Programda hacktools virüsü vardır. Bu virüs programı yazarken kullandığımız bir virüstür ve sisteme zarar vermez. VİRÜS Total trojan olarak algılıyor. Karar sizin isteyen indirir isteyen indirmez
İndirme Linki:
Öncelikle hwid ban yediyseniz sunucuya girerken böyle bir hata alırsınız:
Bu hatanın önüne geçmemiz için hwid gizlememiz gerekiyor.
Programı Kullanma Resimli Anlatım:
1- Oyunu Açmadan Önce PBDownForce.exe açın ve altta 2 tane buton olucak bir tanesi 4 saniye sonra devreye girecek o butona basıyoruz. Butonun ismi " OK , I have read and I have understood the text above
2- Çıkan pencerede show advanced options basıyoruz ve ayarlamaları şöyle yapıyoruz ardından start spoofing basıp oyuna giriyoruz. Artık oyunda hardware id ban hatası almazsınız. ( Her bilgisayarı açıp kapadığınızda programı yeniden açmalısınız )
Dosya Boyutu: 10.59 MB
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Programda hacktools virüsü vardır. Bu virüs programı yazarken kullandığımız bir virüstür ve sisteme zarar vermez. VİRÜS Total trojan olarak algılıyor. Karar sizin isteyen indirir isteyen indirmez

İndirme Linki:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aptal herif sırf post kasmak için mesaj atma. Sabitteki konudada aynı virüsler var. Lale
Teğmen
Boş Hesap
6-7 Aydır oynanmıyor
herhangi bir hilesi yok.
Uygun ve ucuz bir fiyattan satılacakdır.
msn : admin@elitefrm.com
Boş Hesap
6-7 Aydır oynanmıyor
herhangi bir hilesi yok.
Uygun ve ucuz bir fiyattan satılacakdır.
msn : admin@elitefrm.com

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)