mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Lütfen sadece adminler baksın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2rado2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar.

Lütfen adminler baksın.Yöneticilerde kilitlemesin.

Evet adminlerim deneme moderatör başvuru formu düzeltilmeden alımlar yapılıyor.Alınan arkadaşlar yanlış anlamasın.Onlar hakketmiştir alınmıştır.Buna asla itirazım yok ancak durumu şöyle iza edeyim.Zaten forum bakıma girmeden 2-2.5 hafta forumda yoktum.Mağlum yaz sınavları vardır çalışmak zorundaydım ve okulum şehir dışında olduğu için bende şehir dışındaydım.Eve geldiğimde forum bakıma alınmıştı ve 2 gün sonra açıldı.Bende ilk için uzman odasına girip başvurumu yapıcaktım ancak link bozukmuş.Admine bildirdik bir süre sonra düzelicek dedi.Bekledik düzelmedi.Şimdide alımlar oldu.Gerçekten ben bu sefer çok emek verdim.Bölümümle elimden geldiğince ilgilendim.Ancak başvuramadım.koskoca 1 ayım boşa gitti.

@admin;

@unthinkinq;

Lütfen bu 2 adminden başkası cevaplamasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2rado2' Alıntı:
Lütfen sadece adminler baksın.

Bunu sen belirleyemezsin. Ayrıca, yapacak bir şey yok, önceden sen de başvurmuş olsaydın şimdi sen de Deneme Moderatör olabilirdin. Bu konuda kimseye ayrıcalık yapılmayacaktır, üzgünüm.

Hem özel mesaj atıp hem buraya konu açmana gerek yok.Özel mesaj ile cevapladım herşeyi ayriyetten senin mantığınla düşünecek olursak o başvuru yapan arkadaşlar senden daha fazla beklemek zorunda kalacaktı her türlü mağdur olmak varsa hak edenlerin görevlerini veririm başvuru yapamayanlara ise sonra bakarım böylesi daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri