mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Test Servermi Açıldı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Warwiwor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Aynen çok haklısın bizim 1-1'dede geldi düşmanlar korkudan ordan çıkamıyorlar bi çıkında 124 k yiyo yine hemen yerine gidiyo korumalı bölgeye.

Tam bi saçmalık koruma bölgesi olması

eğer düşman orada durabiliyosa bunu bir avantajı vardır mesela benim gemi ezik ama 16-17 lwl im ve x1 de 6 saat durma görevi vardı snırım vey 100 struner adam onları yaparken patlıcagı zaman direk koruma bölgesine girer :d

eğer düşman orada durabiliyosa bunu bir avantajı vardır mesela benim gemi ezik ama 16-17 lwl im ve x1 de 6 saat durma görevi vardı snırım vey 100 struner adam onları yaparken patlıcagı zaman direk koruma bölgesine girer :d

:D Bence düzeltilir sonuçta o şirketin görev vericisi daha tam adını bilmiyorum görev verici diyorum

Düzeltilmeli çünkü daha oyunu bilmeyen libaratorlar gelip adama saldırır adam direk patlatır güvenli bölgeye gider öyle oyuncu kesme kasar saçma bir şey

warwivor ben armut topluyorum boşver tarışma yaratmayalım kardeş boşuna ikimizde ezilicez :) bu arada evet nyx sistemi biraz saçma olmuş adam kesiyor sonra güvenli bölgede rahatca can doluyor öyle 2-3 goli patlatan vega gördüm :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri