- Konular
- 224
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
nazan mı diyem yoldas mı diyem fırat mı diyem artık bilemiyorum benim dicegimi kardeşim söyledi bn burda konuşursam büyük olaylar olur emin ol sw yi bıraktım bahanesi yalan
bir karakter ac ona başla görmedik demi
ya da düşünemedik
nazan 14 yaşımdayım diyorsun kızım diyorsun oyunda hal ve hareketlerin + konuşmaların bana bir kız gibi gelmedi
(Şimdi bana su cevabı yapma herkes erkek bende erkekler gibi konuşup söz söylüyecegim deme) oyundada 2 hafta da yaptıgın dostlar seni sowunmaya calışmasınlar çünkü gerçekleri ögrenince onların canı yanabilir aaaAAAAA---- Alp haklıymış demesinler...... Devamını VerCoskuyu kardeşime Devrediyorum
(Emre)
bir karakter ac ona başla görmedik demi
ya da düşünemedik
nazan 14 yaşımdayım diyorsun kızım diyorsun oyunda hal ve hareketlerin + konuşmaların bana bir kız gibi gelmedi
(Şimdi bana su cevabı yapma herkes erkek bende erkekler gibi konuşup söz söylüyecegim deme) oyundada 2 hafta da yaptıgın dostlar seni sowunmaya calışmasınlar çünkü gerçekleri ögrenince onların canı yanabilir aaaAAAAA---- Alp haklıymış demesinler...... Devamını VerCoskuyu kardeşime Devrediyorum
(Emre)- Katılım
- 28 Mar 2009
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamam Sen Yol Al Senle Zaten Muhattap Olan Yok (; Kendı Kendıne Trip'lere Giriyorsun Seni Burada Takan Mı Var ?
USTADIN DEDİGİ GİBİ BANA ŞAŞKIN BAKIYORLAR '' ONLARIDA ANLIYORUM ''. . . (;
Sen, Beni 1 Tane Konuda Takmıyabilirisin !. Ama Seni Yakında Serverde Takmıyacaklar Merak Etme

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beni Takmasınlar Umrumda Mı ?
- Konular
- 3,707
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 1,829
- Altın Konu
- 46
- Başarım Puanı
- 442
- MmoLira
- -1,816
- DevLira
- 3
Beni Takmasınlar Umrumda Mı ?
Kendi kendine oyununu oynarsın ozaman

- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
nazan mı diyem yoldas mı diyem fırat mı diyem artık bilemiyorum benim dicegimi kardeşim söyledi bn burda konuşursam büyük olaylar olur emin ol sw yi bıraktım bahanesi yalanbir karakter ac ona başla görmedik demi
ya da düşünemedik
(Emre)
Eyw Pampa