TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Takmıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lNaZaNl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

lNaZaNl

Level 2
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam. . .

Ben NaZaN Server'da Yeni Olabilirim Kimin Ne Dediği Artık Umrumda Değil Abi'lerimin Dediğini Yapıyorum TAKMIYORUM
Söylenecek Çok Söz Çok Cümle Var Artık Uğraşmıyorum

Alttaki Yazıyı'da DİKKAT'te Al

Oyun Eğlenmek İçin'dir Siz Oyunu Ayrı Dünya Açıp O Dünya'da Yaşıyor Gibisiniz Ben Ve Arkdas'larım Bu Durum Karşısında Üzülüyoruz

Ben 14 Yaşın'da Olabilirim Sizle Bire Bir Karsılastırsa'lar Emin Olun Siz'den Daha Üstün Çıkarım Fazla Kimseyi Kırmak Üzmek İstemıyorum

Mavi Bayrak Size İyilik Devri Bitti. . .!!!

Halil - Ahat - Aysel - Serdal - Mehmet - Tüğçe - Hakan - İsmini Sayamadığım Çok Kişi Var Hepsine Teşekkürler Reisler Lonca'sına Ayrıca Teşekkürler. . .

NaZaN Ben Giderim Adım Kalır [ ShowTime ]

Eskiler tanır yeniler örnek alır
Artık benden korkun iyilik devri bitti
Alayınızı alırım daha yeni başladım siz kimsiniz
Abilerim bilir bebeler tanımaz .

Bu lafları çok duydum ben metin2 de gene biri çıktı bu laflardan farklısını söyleyen bakalım başka kim böyle konu açıcak.
bu konuyu açtın artık çok popisin amacına ulaşmış sındır umarım oyunda tanınıyorsun artık köyde dolaşırken herkes sana naber abi nasılsın NaZaN reiz dicek merak etme yani popi cocuk.

he bu arada bu yorumum dan sonra gel ws ''ezme'' ''eziq'' ''weled'' gibi cümleler yazcağını biliyorum neyse büyüksün abi

Herkezi Kendınle Karıştırma Hak Eden Cevap Alır Benim Öyle Konuştuğumu Kim Görmüş

aleyküm selam .D

en iyisini yapıyorsun kardeşim bence devam böyle.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri