Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Edit Gibi Okçu Ninja Efsunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koremes1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koremes1903

Level 6
TM Üye
Konular
72
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Nasıl Bir Karakterdir Uzak Dövüş Ninja?
Öncelikle sizlere kısaca uzak dövüş karakterini tanıtayım. Adından belli olduğu üzere rakiplerine uzaktan da vuruş yapabilen, ok kullanan karakterdir. Skilleri de tamamen ok üzerine olup, becerileri ile oyuna tutunmaktadır. Fakat unutulmaması gereken ve çoğu uzak dövüşün şikâyet ettiği bir şey de rakibinizle aranızdaki mesafe arttıkça skilerinizin vuruş gücü önemli derecelerde düşmesidir. Zira 65. Seviyede, +9 sarı ejderha yayı, grand master ateşli ok ve +4 karakter taşı ile en uzak-en yakın mesafelerden vurulan değerler arasında 2500 ila 3000 arasında bir sapma görülmektedir. Ok, tek hedefli bir silah olduğundan uzak dövüş kendi başına seviye atlama ve metin taşı kesmekte zorlanır. 4 adet atak, 1 adet yardımcı skile sahiptir. Yardımcı skili hafif beden olup, karaktere fazladan hareket hızı vermektedir. Ok skilerinden ok yağmuru hariç hepsi tek hedeftir. Ancak ateşli ok ve zehirli ok hedefin çok yakınında bulunan rakiplere de etki eder (zehirli okun sersemletmesi sadece hedef alınan rakibe geçerlidir).

STATÜLER
Ninjaların statları dikkat edilmesi gereken bir husustur. Yanlış verilen statlar ilerisi olmayan bir ninjadan ibarettir. Bu fikri, kendi statlarımı yanlış vermemden dolayı kesinlikle savunuyorum
happy.gif
Ninjaların en önemli statü puanı Dex’tir. Yani dexterity. Sözlük anlamı kabiliyettir. Oyunda karakterlerin defansının artmasını sağlayan statüdür. Ninjalarda dex e verilen puanlar Str’nin de artmasında etkili olmaktadır.Yani bir taşla iki kuş. Defansınızla doğru orantılı olarak saldırı gücünüzde artacaktır. Bu nedenle ilk olarak dexi 90 yapmalısınız. Çabuk ölen bir karakter olmamak için sağlığınızı da yüksek tutmanız gerekir. Bu nedenle en başta iki farklı kombinasyonla işe başlayabilirsiniz;

2 Dex – 1 Vit

1 Dex – 1 Vit

Benim size tavsiyem 2 Dex 1 Vit’tir. İlk başladığınızda bu statlarla sağlığınız düşük seviyede kalabilir. Bunu önlemek için hpli itemler yararınıza olacaktır. İtem önerilerini de statü ve becerilerden sonra yazacağım. Dediğim gibi eğer sağlığınızın çok düşük kaldığını düşünürseniz bir süre vit i arttırın. Dex fullendiğinde yine iki farklı seçeneğimiz var.

2 Vit – 1 Str

Full Vit

Str sizin atağınızın güçlenmesini sağlayacaktır. Fakat dediğim gibi dex e verilen puanlar zaten sizin atak değerinizi yeterince arttırmış, oyunda tek hedef olması nedeniyle en güçlü vuruş gücüne sahip olan yayınızla da bunu zaten pekiştirmiş olacaksınız. Sağlığınızın az olması nedeniyle de ben size full vit i tavsiye ediyorum. Geriye zaten Int ve Str kalıyor. Sizinde vermeniz gereken Str. Son olarak da Int. Yani hepsini toparlayacak olursak benim size tavsiyem:

2Dex – 1Vit > Full Vit > Full Str > Full Int

SKILLER
Skill konusunda oyuncular ilk iki ve son iki skil seçiminde genelde sorun yaşar. İlk iki skiliniz 38-40 lvl arasında geldiğinden aslında çok da önemli değildir. Tanıtımda belirttiğim gibi 4 saldırı 1 buff olmak üzere 5 adet skilimiz var. Bu skillerden en iyi hasar verebileceğiniz skiller ateşli ok ve tekrarlanan atıştır. Herhangi bir fazladan özellikleri yoktur. Sadece hasar vermeye yönelik. Zehirli ok ise oyunun en işlevsel atak skillerinden biridir. Aynı anda sersemletir, zehirleme şansı yakalar ve kendi damage ini vurur. Zehirli ok Grand master seviyesinde %65 lik zehirleme şansı vardır. Ok yağmuru aynı anda farklı hedeflere vurulmasını sağlayan skildir. Genelde ilk iki master için oyuncular önce ateşli ok ardından zehirli oku tercih etmektedir. Pek fark etmese de ben ilk master olarak zehirlemesi nedeniyle zehirli oku tercih etmekteyim. Master değeriyle 300-450 ye yakın civarda zehir hasarı elde edersiniz. Birde elinizde geyik boynuzu yay varsa rakibinizin pek şansı kalmaz. Zira düello yaptığınız kişi de 30-40 lvl arasında kabul edersek ortalama 6-7 k canı (daha fazla ya da daha fazla olma imkanı tabii ki var) olmalı. Sizin tüm vs boyunca 5-6 kez zehirden hasar elde ettiğinizi düşünsek bu 1500-2700 arası bir hasara denk gelir ki o lvlda zaten skileriniz bu kadar vuramaz. Bu nedenle ilk olarak zehrirli ok mastera sürülmeli. Ardından ateşli ok yapılmalı. Tekrarlanan atışın soğuma süresi 15 sn olduğundan 1 kez ateşli ok atana kadar 2 kez tekrarlanan atış daha iyi olmaz mı diye sorular olabilir. Ancak ikisi arasındaki damage farkı kesinlikle önemli bir değer. Ateşli okun muazzam hasarını kaçırmamalısınız. Ve 3. Master tekrarlanan atış. Bu konuda herhangi bir sorun yok. Kalan iki master çok tartışılır durumda. “Hafif adım buff skili ancak sadece hız veriyor. Ok yağmuru hiç değilse hasar veriyor” diye düşünerek hemen ok yağmurunu açmanızı tavsiye etmem. Çünkü ok yağmurunun hasar aralığı zehirli oktan bile düşük durumda ki herhangi bir fazladan özelliği de olmamakta. Bunu yerine hafif adımı açsanız kule savaşları ya da lonca savaşlarında elde ettiğiniz hızla düşmanlarınızdan kaçmanız daha kolay olacak hele bir de bağışıklı kalkanınız varsa rakiplerinizin korkulu rüyası olacaksınız. Zira rakipleriniz skillerini vurmak için size doğru gelmeye başlasa sizin hasarınız artacak. Size gelene kadar geçen sürede siz zaten 3 skilinizi sıralamış olacaksınız. Sizden kaçması zaten olanaksızdır. Bağışıklı olduğunuzdan da herhangi bir skilinizin kaçma olasılığı yok. Eğer derseniz ben atak istiyorum, olmadı iyileştirmeci şaman bulur mor pot basarım, seçim size kalmış tabii ki. Ama son olarak toparlarsak benim size skil sıralama tavsiyem şudur;

Zehirli Ok > Ateşli Ok > Tekrarlanan Atış > Hafif Adım > Ok Yağmuru

Zehirli Ok > Ateşli Ok > Tekrarlanan Atış > Ok Yağmuru > Hafif Adım

Koremes1903..
:m08::l03::l03::m08:

:ka19: Güzel Beğendim

Koremes1903 naber :D

​Geçmiş Konularda Kapsamlıları mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri