Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Tr tipi files arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sagopa663
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 175

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba. Ben TR tipi files kuracağım. Kalıcı bir sunucu olacak. Yeterli ücret hazır. Fakat istediğim özellikte files bulamadım.

Her konuya aynı mesajı yazan hostingleri direk eleyeceğim.

Şimdi istediğim özellikleri yazacağım tamamını veya bir çoğunukarşılayabilecek firmalarla görüşeceğim.

1. Sadece sirius ve 3 adet farklı mavi çelik yeter item olarak. (buradaki amacım pack'in küçük olması.)

2.Büyük pack istemiyorum.

3.Dönüşme itemleri Metin2 TR'deki gibi olacak.

4. Level sınırı 99 olacak.

5. Beceri kitapları NPC'de olacak fakat ruh taşları metinlerden düşecek.

6. Level sınırı 99 olacak fakat game dosyası editli olacak yani 250 level sınırındaki game dosyası olursa çok kolay level atlıyor. Ona göre ayarlı olacak ve zor atlayacak yani expler çok olacak. Hemen 99 olunmayacak.

7. Auto Pack olacak.

8. Site ftp bilgileri verilecek.

9. Admin Paneli olacak ve putty paneli gelişmiş olacak.

10. Site paneli klasik jaxen olabilir eğer market paneli açıksız cms olursa çok daha iyi olur.

11. Görünmeyen item, boss vs. olmayacak.

12. "Krallık sistemi, ayışığı eventi var." Bu cümle herkesin filesinde var fakat nasıl kullanacağını sorunca sorunsuz anlatacak.

13. ASLA ve ASLA gereksiz görevler olmayacak. Örneğin level sınırı 99 olacak. 70'de 80'de 90'da 95'de 99'da görevler olacak.

14. Şikayet konusu olmayacak. (kanıtlıysa tabiki)

15. Telefon numaraları ve msn adresleri bulunacak.

16. Yeni etkinlikler yeni mapler ekli olacak.
.
17. Ejderhaya gitmek için vs. tr tipi olacak.

18. Catacomba gitmek için anahtar toplayacağız vs.

19. Dönüştürme itemleri onlardan azrailden cadıdan ejderden dr.house'dan çıkacak.

20. Server ilk alındığında 1 GB. 2. ayında 3 GB olacaktır. Bu Ram artırmasını sağlayabilecek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri