OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Kasılma tekniği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonaite00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

şimdi phoenix olarak başladık sonra liberator geldi geldiği gibi satın sonra başlangıç görevlerini yapın ama sakın ha 7. seviye olmayın 7 olmadan x-1 de iyice bi kutu toplayalım(ben günde 5-6k u kasıyorum) sonra böyle yapayapa 6 lf3 1lf2 olduk olur olmaz prhana alın ve görünmezlik alıp x-2 de kutu toplayın böylece bi haftada 30 binimiz olmuştur sakın ha gemi tuzaklarına düşmeyin 1 iris ve 1lf3 alın sonraki hafta 25 binimiz oldumuştur geçen haftadan kalan birde 5 bin vardı 30 bin oldu şimdi gidip 2. irisinizi yada leonov ile bir lf3 daha alın
İris alanlar için:böyle devam edin sizde 8lf3 1lf2 1mp vardır bir hafta daha biriktirip 2lf3 daha alın 10 lf3 2 iris prhana oldunuz bundan sonra vegance alıp hızlıca kutu toplayarak b02 leri fulleyin sonra 2 iris vardı onları lf3 le dizin böylece kaçarak çok rahatlıkla lordakium alırsınız
Leonov alanlar için:Şimdi ilk gemideki 10 luk hızları fulleyin kutuya devam sonra 3 yada 4 hafta bekleyin bir 80bininiz olmuştur yine gemi yani goliath almayıp 2. iris 2lf3 ve geriye kalan parayı saklayın
bir yada iki hafta daha üstüne biriktirin bi 80 bin olmuştur gidin vegance alın ve 10 luk hızları fulleyin sonra yine kutu toplayın üç dört hafta sonra bir 100bin birikmiştir irisler boştu onlara lf3 alın gerisinede b02 sonra geldik sona bir ay daha kutu topladıktan sonra yine bir 100k oluyor ve b02 leri fulliyoruz geriye kalan 40bini 42bine tamamlayarak 3. iris sonra onu full lf3 yapıyoruz

Sonuç
İris:Vegance
14lf3
2iris
10b02
10 10luk hız
Leonov:Vegance
16 lf3
3iris
10b02
10 10luk hız

Eeee ama leonov çok uzun zaman gerektiriyor....

ben şuanda yancharımı kasıyorum yani prhanayı şu anda 5lf3 3lf2 ve daha 1 ay önce açmıştım ve 3lf3 ü kutu toplayarak bu hafta aldım lf2 lerde ticaretten

Gülesim Geldi Ahehehehe :D Bu Yoldan Gitmeyin Nostromo Gitti ARtık İlk hedef Vega o Gelene Kadar Phoneix :D Vega ALınca Hızları Fullemeye Çalışın Sonra Hergün Bota Bırakın Ben 20 Günde 800k Uri Kastırmıştık [Number1] Sağolsun Gelen Uriye 28 Lf3 15 Bo2 Alın Geri Kalana 6 İris ALın İsterseniz 4 De Olabilir Sonra Yaratık Kestirin Lwl Kasın

Sonuç

25 Lf3 15 bo2 6 İris Petli Vega ALpha Beta Gamma Delta Epsilon Zeta Açık Gammayı Bugün AÇtımn :D E Mermilerde Cabası Meyvelerini Yiyom Şuanda :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri