HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhaba ;
Evet beyler herkez csde pro olmak ister ama bu biraz zaman alır kısa yoldan kendını pro göstermek isteyenler için bi wall
bilindiği gibi çoğu pro serverda sxe var o yüzden sxe geçmeyen wall sadece jail serverlarda kullanılır o yüzden sizinle paylaşmak istedim .
Anlatım: beyler ilk önce masaüstüne atıyoruz rardan hepsini sonra ilk önce inexinferis.exeyi açın sonra sxe yi açın aama güncelle demeyin sonrada cs açın masaüstüne dönün inexinferiste loader deyin tamamdır
Youtube video inanmayanlar için :
video cep telefonmdan çektım o yüzden kalıte az
virus total sonuçları için :
indirme linki :
Link bozulursa mesajla bildirmeniz yeterlı olur
Evet beyler herkez csde pro olmak ister ama bu biraz zaman alır kısa yoldan kendını pro göstermek isteyenler için bi wall
bilindiği gibi çoğu pro serverda sxe var o yüzden sxe geçmeyen wall sadece jail serverlarda kullanılır o yüzden sizinle paylaşmak istedim .
Anlatım: beyler ilk önce masaüstüne atıyoruz rardan hepsini sonra ilk önce inexinferis.exeyi açın sonra sxe yi açın aama güncelle demeyin sonrada cs açın masaüstüne dönün inexinferiste loader deyin tamamdır

Youtube video inanmayanlar için :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
video cep telefonmdan çektım o yüzden kalıte az
virus total sonuçları için :
indirme linki :
Link bozulursa mesajla bildirmeniz yeterlı olur
Daha önce belkide 10defa verildi.
Önce paylaşılan linki ver, kilitleyelim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)