M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kötü An M Dediniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 548

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim De Cok Kötü Bir Anım Var Aglamıstım hatta. Anlatıyorum:

Bir zamanlar arki metin2yi önerdi, girdim. zırh kılıç nedemek bilmeden 13 lewele kadar kurtlarda kastm... 17 lewelde ilk kez yaban domuzu gördüm.. 19 levelde ayı kestim diye seviniyordum.. derken olduk 27-28 göz açıp kapadık 31 herşeyimiz +4 çaldılar çarımı ben bu çarın depo şifresini unutmuştum depo char yapmıştım onu oynamaya başladım geldi 39 lewele saç modeli aldım stat sıfırladim noldu dersiniz hacker benden 5 dakikada çaldı... baska bir yan karakter kullanırdım balık tutmak için yaptım onu 42 zihinsel savaşçı ruh master güçlü beden master kim keserdi beni itemlerim aynen böle yalan degil :
-+9dolunay efsunlu ama kırık taslı
-+9olumcul +2 hız 44 savunma atese karsı %4 dayanıklı
-digerleri dandikti ama zihinsel olduum için keserdim onume geleni. gerçek arkadas nedemek anladım orda biriyle tanıstım. ama ne arkadas
hep olumlu ve birşey verince ben karsılıksız calısırım dior sanki onu bana allah yolladı palası fln var tum +9larımı ticaretten vermek istedim bune la :D dedi almad yere atınca aldı giydi vs yaptık kestim bende iş yok dedi sonra +9 pala buldum çaldı biri küstüm ona oyunu bırakıyom dedi intihar numarası yaptı baska charlarla arkadas olduk ama palamı bulamadı birsürü item verdi sonra o itemlerimi de çaldılar gene yılmadım char kastım 34 lewel suan ve tum paramı degerli şeylerimi çaldılar ama forumda olmayan taktiklerle yıkıldım ama gene yılmadım +5 ölümcül bastım ve bugun +6 basarken yandı +6 genisten baska birsey yok elimde... Allahım bana neden bunu yapıyorsun ve gene yılmadım ve Delirmiştürkün planını yapıcam 11 char açtım ve metin2ye dewam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oha..............

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri