HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S: Sadece 2 Diroit ile Uçuş düzeni olmazmı çokmu kötü görünür ?
C: Evet malesef bu nedenle Yeni Diroit uçuş düzenini oluşturmak için en az 6 diroite ihtiyacınız bulunmaktadır. Kullanacağınız uçuş düzeniniz 6 droitin altına düşerseniz devre dışı kalır.
S: En basit uçuş oluşumunu kullanıyorum bunun bilgisini nerden görebilirim?
C: Darbe ve Kalkan göstergesinin yanında küçük bir ikon bulunmaktadır. Oradan geminizin sahip olduğu diroit uçuş düzenini görebilirsiniz.
S: Eğer Darbe ile Kalkan uçuş düzenini seçer ve aralarında geçiş yaparsam darbem ve kalkanımda hemen değişecekmi?
C: Maximum kalkan ve Darbe Puanlarınız anında etkileyeceketir ancak darbe puanınız maximum seviyeye gelmesi için tamir olmanız gerekir. Kalkanınız ise hemen artacaktır.
Örneğin:
100 darbe puanına sahip geminiz ile eğer +%10 darbe uçuş düzenini seçersenz darbe puanınız % 10 artacaktır. Maximium 110 Darbe puanı elde edeceksiniz ancak bu maximum darbe yi tamir olarak elde edebilirsiniz. Geminiz bunu durduğunuzda kendi kendine yapacaktır.- %10 Darbe puanına sahip bir uçuş düzenini seçerseniz ise hemen 90 darbe puanına düşecektir.
S: Sahip olduğum uçuş düzenim konfigrasyon değiştirdiğimde kaybolacakmı?
C: Hayır, siz değiştirmediğiniz sürece sahip olduğunuz uçuz düzeniniz değişmeyecektir.
Nasıl Alırım?
Droit uçuş Düzenini Dükkan> Droitler düğmesinden tıklayarak uçuş düzeni seçeneklerinizi görebilirsiniz.
C: Evet malesef bu nedenle Yeni Diroit uçuş düzenini oluşturmak için en az 6 diroite ihtiyacınız bulunmaktadır. Kullanacağınız uçuş düzeniniz 6 droitin altına düşerseniz devre dışı kalır.
S: En basit uçuş oluşumunu kullanıyorum bunun bilgisini nerden görebilirim?
C: Darbe ve Kalkan göstergesinin yanında küçük bir ikon bulunmaktadır. Oradan geminizin sahip olduğu diroit uçuş düzenini görebilirsiniz.
S: Eğer Darbe ile Kalkan uçuş düzenini seçer ve aralarında geçiş yaparsam darbem ve kalkanımda hemen değişecekmi?
C: Maximum kalkan ve Darbe Puanlarınız anında etkileyeceketir ancak darbe puanınız maximum seviyeye gelmesi için tamir olmanız gerekir. Kalkanınız ise hemen artacaktır.
Örneğin:
100 darbe puanına sahip geminiz ile eğer +%10 darbe uçuş düzenini seçersenz darbe puanınız % 10 artacaktır. Maximium 110 Darbe puanı elde edeceksiniz ancak bu maximum darbe yi tamir olarak elde edebilirsiniz. Geminiz bunu durduğunuzda kendi kendine yapacaktır.- %10 Darbe puanına sahip bir uçuş düzenini seçerseniz ise hemen 90 darbe puanına düşecektir.
S: Sahip olduğum uçuş düzenim konfigrasyon değiştirdiğimde kaybolacakmı?
C: Hayır, siz değiştirmediğiniz sürece sahip olduğunuz uçuz düzeniniz değişmeyecektir.
Nasıl Alırım?
Droit uçuş Düzenini Dükkan> Droitler düğmesinden tıklayarak uçuş düzeni seçeneklerinizi görebilirsiniz.
Diroit Uçuş Düzenleri:
Uçuş Düzenimi Nasıl Değiştirim?
Oyun ekranınızdaki hızlı erişim (kilit açtığınız) menüsünden Diroit Uçus düğmesinden değiştirebilirsiniz.
Zero 00: F-00-ZE
Bu diroitler için sabit Ucuş düzenidir.
Herhangi bir artış yada eksilme yok.
Bu düzen aktif olarak seçilebilir.
6 Diroitden daha az diroite sahip olur yada sahip olduğunuz ucuş düzenizi satarsanız otomatik olarak Zero Uçuş düzenine.
Herhangi bir artış yada eksilme yok.
Bu düzen aktif olarak seçilebilir.
6 Diroitden daha az diroite sahip olur yada sahip olduğunuz ucuş düzenizi satarsanız otomatik olarak Zero Uçuş düzenine.
Turtle 01: F-01-TU
Kalkan değerini % 10 arttırır, ama diğer taraftan lazer ve roket hasarını % 7,5 düşürür..
Arrow 02: F-02-AR
Roket hasarınızı %20 arttırı ,ancak lazer hasarınızı %3 azaltır.
Star 04: F-04-ST
Hellstorm roket hasarını % 25 arttırır, ama diğer yandan roketatarın tekrar yükleme süresini de % 33 arttırır.
Double Arrow 06: F-06-DA
Rakip kalkanının hasar emiliminin % 10unu iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir, ama diğer yandan kendi kalkan değerini % 20 azaltır.
Diamond 07: F-07-DI
Kalkanın saniyede maksimum kalkan değerinin % 1ini yeniler (Saniyede maksimum 5.000). Ancak, darbe puanları % 30 azalır.
Chevron 08: F-08-CH
Roket hasarını % 50 arttırır,ancak geminin darbe puanları da % 20 azalır.
Roket hasarını % 50 arttırır,ancak geminin darbe puanları da % 20 azalır.
Moth 09: F-09-MO
Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır.
Crab 10: F-10-CR
Kalkan emilimini % 20 arttırır, ama diğer yandan hızını da % 20 düşürür.
KALP F-11-HE
Alınabilirlik: 100.000 Uridium
Etki: (%10) kalkan artırma ve (%20) darbe puanı artırma fakat (%5) lazer vuruşu düşürme
MIZRAK Droit Uçuş DüzeniEtki: (%10) kalkan artırma ve (%20) darbe puanı artırma fakat (%5) lazer vuruşu düşürme
- Mızrak Droit Uçuş düzeni F-03-LA Mayının hasarını %50 arttırır.
Satışa Sunulmayan bu özel uçuş düzeni Arkadaşlarını davet et etkinliği kapsamında 25 Arkadaşını davet eden ve onların 7 seviye ye ulaşmasını sağlayan Üyeler elde edebilir.
Bu düzeni oyuncular yalnızca davet ettikleri 25 arkadaşları
7.seviyeye geldiğinde alabileceklerdir.
Bu düzeni oyuncular yalnızca davet ettikleri 25 arkadaşları
7.seviyeye geldiğinde alabileceklerdir.
KISKAÇ F-05-PI
Etki: Oyuncular arası lazer vuruşu (+3%) ve (+5%) şeref kazanma, (-10%) kalkan puanı
Etki: Oyuncular arası lazer vuruşu (+3%) ve (+5%) şeref kazanma, (-10%) kalkan puanı
BARİYER F-12-BA
EtKİ: Yaratıklara karşı lazer vuruşu (+5%) ve (+5%) Tecrübe puanı, Kalkan emilimi (-15%)
EtKİ: Yaratıklara karşı lazer vuruşu (+5%) ve (+5%) Tecrübe puanı, Kalkan emilimi (-15%)
Paylaşılmışsa Özür Dilerim.
Son düzenleme:
Daha önce paylaşıldı.
Birdaha konu açmadan biraz araştırma yaparsanız emekleriniz boşa gitmez.
Biraz yaptım bulamamıştım ondan açtım demekki iyi yapmamışım.Daha önce paylaşıldı.
Biraz yaptım bulamamıştım ondan açtım demekki iyi yapmamışım.
Sonuçta kötü birşey yok.Google üzerinden arama yaparsanız bulabilirsiniz.
Zaten ordan yaptım ama yanlış bişi yazdım ve farklı şeyler çıktı herhalde herneyse teşekürler.Sonuçta kötü birşey yok.Google üzerinden arama yaparsanız bulabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)