En azından konu us4 ile ilgiliyken birşey soracağım .
US4 deki hesapım full gemi 8 iris. 3.5 Milyar kredi var kredi hilesiyle yapmıstım.
Bu ticaretten 3 lü Argeyi garanti kaç paradan alabilirim ticaret botuna koyacağımda 7-24 arge alsın diye...
US4 deki hesapım full gemi 8 iris. 3.5 Milyar kredi var kredi hilesiyle yapmıstım.
Bu ticaretten 3 lü Argeyi garanti kaç paradan alabilirim ticaret botuna koyacağımda 7-24 arge alsın diye...
ben bir kpss başvurusu yapmaya gidecem malum yarın son sizde unutmayınd
Aman geç kalma son güne bırakma sistem çok yogun oluyormus bide cok sıra olursa başvurunu yapamaya bilirsin
Ben bu sene sakarya üni . lojistik bölümünü kazandım. Ama genede kpss ye giricem. Belki saglam bi memurluk tuttururum.
o konuda birşey diyemicem 7 mile kadar çıktım gelmedi fazlada uğraşmadım ama en uygun saati sabah 6 dan öğlene kadar o saatlerde uygun fiyata alabilirsin sanırım o saatlerde 2-5 arası olur galibaEn azından konu us4 ile ilgiliyken birşey soracağım .
Hayırlısı bakalım yaptık işlemleri bir marator biter diğeri başlar öğrencilik hayatı bitmezAman geç kalma son güne bırakma sistem çok yogun oluyormus bide cok sıra olursa başvurunu yapamaya bilirsin
Ben bu sene sakarya üni . lojistik bölümünü kazandım. Ama genede kpss ye giricem. Belki saglam bi memurluk tuttururum.