[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Hikaye Ekle

Bug ve Hile hakkında not : server us4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CESET01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
En azından konu us4 ile ilgiliyken birşey soracağım .

US4 deki hesapım full gemi 8 iris. 3.5 Milyar kredi var kredi hilesiyle yapmıstım.

Bu ticaretten 3 lü Argeyi garanti kaç paradan alabilirim ticaret botuna koyacağımda 7-24 arge alsın diye...

ben bir kpss başvurusu yapmaya gidecem malum yarın son sizde unutmayın :Dd

Aman geç kalma son güne bırakma sistem çok yogun oluyormus bide cok sıra olursa başvurunu yapamaya bilirsin

Ben bu sene sakarya üni . lojistik bölümünü kazandım. Ama genede kpss ye giricem. Belki saglam bi memurluk tuttururum.

En azından konu us4 ile ilgiliyken birşey soracağım .

US4 deki hesapım full gemi 8 iris. 3.5 Milyar kredi var kredi hilesiyle yapmıstım.

Bu ticaretten 3 lü Argeyi garanti kaç paradan alabilirim ticaret botuna koyacağımda 7-24 arge alsın diye...
o konuda birşey diyemicem 7 mile kadar çıktım gelmedi fazlada uğraşmadım ama en uygun saati sabah 6 dan öğlene kadar o saatlerde uygun fiyata alabilirsin sanırım o saatlerde 2-5 arası olur galiba

Aman geç kalma son güne bırakma sistem çok yogun oluyormus bide cok sıra olursa başvurunu yapamaya bilirsin

Ben bu sene sakarya üni . lojistik bölümünü kazandım. Ama genede kpss ye giricem. Belki saglam bi memurluk tuttururum.
Hayırlısı bakalım yaptık işlemleri bir marator biter diğeri başlar öğrencilik hayatı bitmez :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri