noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

VPS alacağım ama Linux[Gerçek Konu :D]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 705
Öncelikle diğer konular için çok özür dilerim.Rapor edin sanırım hata oldu :D

Merhaba beyler VPS alacağım fakat linux olacak çünkü xp çok pahalı :D İki sorum var birincisi linuxda wine diye bir program varmış onla exe doyaları çalışıyormuş.Acaba stabil çalıştırabilirmi ibotu?İkinci olarak uzak masaüstü bağlantısı sadece vdsde olur demişsiniz.Satan kişiyle konuştum ikisinde de uzak masaüstü bağlantısı kurulabilir tek fark vds paylaşımsızmış vps paylaşımlı.Sizce bir sorun olur mu ? Yorumlarınızı bekliyorum...

Tabi Yapabilirsiniz ama Vds En İyisidir , Ve Linux Yerine Xp Alın Fiyat Farkı Yok Ve Kesin :)

Son düzenleme:

Merhaba beyler VPS alacağım fakat linux olacak çünkü xp çok pahalı :D İki sorum var birincisi linuxda wine diye bir program varmış onla exe doyaları çalışıyormuş.Acaba stabil çalıştırabilirmi ibotu?İkinci olarak uzak masaüstü bağlantısı sadece vdsde olur demişsiniz.Satan kişiyle konuştum ikisinde de uzak masaüstü bağlantısı kurulabilir tek fark vds paylaşımsızmış vps paylaşımlı.Sizce bir sorun olur mu ? Yorumlarınızı bekliyorum...

Wine İle KBot , İbot Çalışmakta Boxybot Çalışmamakta , Pbdo-Bot Denemedim.

Linux a Bağlanamassınız ve Onu Masaüstü Gibi Kullanamassınız Linux Çoğunlula Konsol Sistemidir...

Tabi Yapabilirsiniz ama Vds En İyisidir , Ve Linux Yerine Xp Alın Fiyat Farkı Yok Ve Kesin :)

Vps - 15 TL - 1 gb ram
Vds - 55 TL - 1gb ram

+ arasındaki tek fark işletim sistemi farkıdır yoksa 2 side aynı makineye kurulur..!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri