HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
baska profil acacam haci
benim taktikde
komsnun pc yi aciom oraya acimadi_ki isimli afk charimi sokuom sonra kendi charimi
sonra mauseye bi bant yapistiriom 15 dk TV izliyom sonra geldigimde afk olmus oluo ve tekrar..

benim taktikde
komsnun pc yi aciom oraya acimadi_ki isimli afk charimi sokuom sonra kendi charimi
sonra mauseye bi bant yapistiriom 15 dk TV izliyom sonra geldigimde afk olmus oluo ve tekrar..

by.wolf'un demokrasilerinde asla çare tükenmez çünkü by.wolf üretendir. [sakın yanlış anlayıpda dalga geçmeyin çizerimm..)
fikir üretirim okulda da öğretmenler hep bana gelirlerdi de ben bakmazdim ondan sonra dusuk verirlerde sallamazdim 2. donem taktir verirlerdi
fikir üretirim okulda da öğretmenler hep bana gelirlerdi de ben bakmazdim ondan sonra dusuk verirlerde sallamazdim 2. donem taktir verirlerdi

Arkadaşlar ben 15 kuponu olan çar istedim boş boş şeyler yazıyorsunuz..Bana bişey öğretmeye çalışmayın..Ben gerekli bilgileri biliyorum lütfen 15 kuponu olan yazsın..Flood da yapmayallım lütfen
.
.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)