Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Azaptan Baskası Bakmıyor :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan playboyzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayn gm bu yazdıklarımı 2 haftadır oyun hatalarında falan paylaşıyorum işlerine mi gelmiyor anlamadım ama cevap veren yok sen cevaplarsan sevinirim....

''1. Sayın gm Marsta lonca sıralamalarında en iyi loncalara bakıyoruz 1 i Hiç savas yapmamıs 138 bin puan 1i 5 savas yapmıs 168 bin puan bunlar imkansız olaylar lütfen düzeltin biz lonca sıralaması için savasıyoruz savas isteğimiz kalmıyor böyle....

2.Kırmızı Ot görevlerinde o kadar ugrasıp bosstan çıkartıyoruz 5 adet bazen hem hp hem exp yapıyoruz 10 adet gidiyor bazen yangla alıyoruz otları süresi 3 gün yazıyoruz ama 2-3 saat sonra bitiyor bunu tam anlamak için 10 kere denedim 50 ot harcadım ama kesin 2-3 saatte gidiyor ödüller emeğimiz boşa gidiyor bu sorunada bi çözüm bulursanız sevinirim . Üstelik o kadar bosa giden ot için düzenlemeden sonra sürenin uzatılmasında hiç bi haksızlıkta görmüyorum şimdiden teşekurler...''

1.si Buranın Görevlisi AZAP !
2.si İse Bölüm Burası Değil. Küfür Hakaretle Bi İlgi Göremiyorum Ben.
BİLDİRİLDİ!

Yaw başta yazdıgım gibi görmüyor musunuz yazıyorum ordakilerin işine gelmiyor Cevap veren yok 2 haftada böle şey mi olur azapa sormak istedim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri