Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Siteye vericeginiz bakımı oyuna verseydiniz sizin icinde bizim icinde iyi olurdu
3 haftadır bekliyorum carım hayla bugda
Sizden sadece bakım yapın su serverlere
2 saatinizi ayıramıyorsanız daha fazla sözüm yok size
3 haftadır bekliyorum carım hayla bugda
Sizden sadece bakım yapın su serverlere
2 saatinizi ayıramıyorsanız daha fazla sözüm yok size
Genel Bakım - Tüm Serverlar
13 gün önce bakım yapılmış zaten tüm serverlere.Siz burada gelipte ''3 haftadır bekliyorum'' derseniz mmomt2 destek ekibine büyük haksızlık yapmış olursunuz.Bakımlar zaten sık sık yapılıyor.Biraz sabrederseniz herşey güzel olacak aslında.
adminimizin belirttiği üzere;
Forumla ilgileninliyor sürekli.Zaman olduğunda serverede genel bir bakım yapılır elbet
Anlayışınız için teşekkürler...
13 gün önce bakım yapılmış zaten tüm serverlere.Siz burada gelipte ''3 haftadır bekliyorum'' derseniz mmomt2 destek ekibine büyük haksızlık yapmış olursunuz.Bakımlar zaten sık sık yapılıyor.Biraz sabrederseniz herşey güzel olacak aslında.
adminimizin belirttiği üzere;
forumda 2 gündür kesintilerin fazlalığının farkındadır sanırım herkes. Sunucumuza yoğun şekilde saldırılar geliyor bu da mysql kilitlenmesine sebep oluyor sizlerde genelde db error olarak görüyorsunuz bunu
Önüne geçmek için çalışıyorum fakat ara ara yine kesintiler devam edebilir bir süre daha.
Tüm üyelerimize duyurulur
Forumla ilgileninliyor sürekli.Zaman olduğunda serverede genel bir bakım yapılır elbet

Anlayışınız için teşekkürler...
Oyuna bakım gerekse oyuna yaparlardı. Metin2 v4.2 gibi bir şey olmadığından bu oyuna yapılamıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)