noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

nasil para kasilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sayko72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sayko72

Level 7
TM Üye
Konular
397
Online süresi
4d 15h
Reaksiyon Skoru
117
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
186
MmoLira
789
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar bu serverde nasil.para kasilir goruyorum adamlar 5 t ye 10 t ye item alinir veya satilir faln yziyolar bu kadar parayi nerden buluyolar

Gökden Düşmüyor Merak Etme, Buz Zindanı 2.Kat'a Git 1'Saate 1 T Kasarsın.. İyi Forumlar..

arkadaslar bu serverde nasil.para kasilir goruyorum adamlar 5 t ye 10 t ye item alinir veya satilir faln yziyolar bu kadar parayi nerden buluyolar

Buz zindanı var.Ancak itemlerin çok güzel değil ise 1 saatte 1t kasamazsın.buz zindanında sürekli yatıyorsan,35 lv.'den 75 lv.'e hayalet ormanda kas.en az 100m para gelecektir.

Şeytan Kulesindende Baya Para Kasılıyor Özellikle İntikam Yüzüğünden Baya Para Kazanıyorum Ben.

Şeytan Kulesindende Baya Para Kasılıyor Özellikle İntikam Yüzüğünden Baya Para Kazanıyorum Ben.

O yöntemi bende yapıyorum.Hem para,Hem derece kasıyor kule yapmak.Ama oradaki slotlar bazı kişileri çok zorluyor.Suralar ve zihinsel savaşçılar için pek sorun olmuyor ancak öbür karekterlerin itemleri çok sağlam değilse kat atlamaları çok zor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri