- Konular
- 426
- Online süresi
- 38m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
YAKLASIK 35 GÜNDÜR BAKIMDA GİDEN EDİTLERİM DERDİ UGRASIYORUM.SİZİNLE KONUSMAMIZ BİTMEK ÜZEREYDİ ANLASMISTIK.ARAYA FORUM GİRDİ UNUTUP GİTTİNİZ.
BEN DAHA KAÇ GÜN BEKLİCEM BOGLE REZİLLİK OLMAZ.!
BEN DAHA KAÇ GÜN BEKLİCEM BOGLE REZİLLİK OLMAZ.!

- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
YAKLASIK 35 GÜNDÜR BAKIMDA GİDEN EDİTLERİM DERDİ UGRASIYORUM.SİZİNLE KONUSMAMIZ BİTMEK ÜZEREYDİ ANLASMISTIK.ARAYA FORUM GİRDİ UNUTUP GİTTİNİZ.
BEN DAHA KAÇ GÜN BEKLİCEM BOGLE REZİLLİK OLMAZ.!![]()
Kardeşim sende çok haklısın,sabır dayanmıyor ancak sadece sen değilsin.Senin gibi 1000 lerce kişi var.Araya forumda girince işler yoğunlaşıyor.Lütfen biraz daha sabır.Oyun yöneticilerininde bir hayatı var.7/24 sizlerle ilgilenemez.:ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 426
- Online süresi
- 38m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Kardeşim sende çok haklısın,sabır dayanmıyor ancak sadece sen değilsin.Senin gibi 1000 lerce kişi var.Araya forumda girince işler yoğunlaşıyor.Lütfen biraz daha sabır.Oyun yöneticilerininde bir hayatı var.7/24 sizlerle ilgilenemez.:ka19:
nalet olsun ya artık o dereceye getirdiler.Bu kadar yavaslık olmaz şahsen bana göre yönetim çok yavas.Atıyorum bir kisinin sıkıntısı olsa kendim icin demiyorum 1 ay sürüp gidiyor herkezde birikince bu sekilde icinden cıkılmaz hal alıyor o zaman gidip yonetici sayısını artırsınlar veya 1 sekilde cözüm bulsunlar bu is bogle yürümez...
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yaw adamda peygamber sabrı varmıs be hic ilgilenmiyorsunuz adamla nasıl iştir bu o kadar para yatıyoruz ilgilenen yok admin zaten ö.m bakmıyor ne işe yarıyor anlamadım 

- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
nalet olsun ya artık o dereceye getirdiler.Bu kadar yavaslık olmaz şahsen bana göre yönetim çok yavas.Atıyorum bir kisinin sıkıntısı olsa kendim icin demiyorum 1 ay sürüp gidiyor herkezde birikince bu sekilde icinden cıkılmaz hal alıyor o zaman gidip yonetici sayısını artırsınlar veya 1 sekilde cözüm bulsunlar bu is bogle yürümez...
Yönetici sayısını arttırmak bencede güzel fikir,ancak Sen kolay sanıyorsun o işleri,1 kişinin sorunu 10 dakikada düzelmiyor.Sonuçta 4 serverli bir oyun yönetiyorlar.Ve forumada bakım yapıyorlar.Az daha sabır sorun ELBET düzelecektir..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)